Login/Registracija

KO KAŽE DA SE SNOVI NE OSTVARUJU: Pravi dokaz za to je Aleksandar Josifovski

Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ Aleksandar Josifovski nedavno je obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da kreće put Amerike na prvu veliku turneju, a sad je dokazao da su njegovi snovi postali java.

Nakon takmičenja njegova karijera ide uzlaznom putanjom, pa je tako i dobio poziv za veliku američku turneju na koju je otišao sa najvećom muzičkom zvezdom Lepom Brenom.

Aleksandar je time definitivno ostvario svoj veliki san, bar kako govore njegove objave na Instagramu.

On se redovno oglašava putem društvenih mreža i obaveštava svoje pratioce kakva je atmosfera na nastupima u Americi, a sudeći po snimcima zvezda „Granda“ definitivno pravi haos gde god da se pojavi.

Osim specifične pojave i energije koju emituje, Aleksandar može da se pohvali da je jedan od retkih mladih zvezda iz takmičenja kome je pripala čast da nastupa sa našom najvećom muzičkom divom Lepom Brenom.

Podsetimo, samo nekoliko dana pred put, Aleksandar je za naš portal rekao da jedva čeka da nastupi sa Brenom, pa je otkrio kako je došlo do saradnje za ovu turneju.

– Pozvali su me ljudi odande iz organizacije i naravno da sam odmah prihvatio. Ja ću biti kao njena pregrupa, tačnije pevaću pre nje nekih sat vremena svoj repertoar, a zatim će ona imati koncert od oko dva i po sata- rekao je on.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić