Login/Registracija

Ovde živi Krstinja nakon razvoda: Slika Ostroga usred dnevne sobe, svaki detalj podseća na pokojnu majku (VIDEO)

Screenshot 2023 05 02 135636

Posle razvoda od Bogdana Todorovića, nekadašnja zvezda „Granda“ Krstinja Matanović vratila je devojačko prezime i vratila se u porodični dom gde danas živi sa sestrom i ocem.

Ekipra Grandovog portala imala je priliku da je Krstinja ugosti u svojoj kući u Podgorici u kojoj svaki detalj odiše uspomenom na njenu pokojnu majku.

Screenshot 2023 05 02 140228

-U dnevnom boravku se porodično okupljamo, to nam je centralno mesto. Ovde su se događale lepe stvari i sve uspomene su zapravo iz dnevnog boravka- rekla je Krstinja i osvrnula se na detae u dnevnom boravku koji je podsećaju na pokojnu majku.

Isklesani Ostrog u zidu zauzima posebno mesto u njenom domu, ali i u srcu.

-To je kod nas dugih godina, inače je bila želja moje pokojne majke– istakla je pevačica u čijem domu dominiraju uspomene na njenu voljenu majku.

Screenshot 2023 05 02 140408

Dnevni boraka prepun je porodičnih fotografia, a posebno mesto kraj ikone zauzima i uramljena fotografija devetogodišnje Krstinje i njene majke.

– Ova slika je nešto što će biti ceo život sa mnom i uz mene. Tu je i isečak iz drugog takmičenja koje je bilo posvećeno mojoj majci, kao i sve do sada i u budućnosti. Kad već nije tu da vidi i da doživi moj uspeh, bar da bude tu, među nama –rekla je Krstinja kroz suze.

ad04fae1253970cb563a7b629ee27350244310ce

Sestra Ivana otkrila je da je Krstinja imala poseban odnos sa majkom i da je na neki način predosetila njenu smrt.

 – Ona je bila jako vezana za majku, to je bila neverovatna ljubav između njih. Do trenutka dok se majka nije razbolela, mislim da nije prošla noć da nisu prespavale zajedno, to je bila velika ljubav kao da je slutila rastanak, nešto neverovatno  istakla je Ivana, dok je njen otac Veliša dodao da bi sve bilo drugačije da joj je majka živa.

-Dali smo sve, nama je Krstinja prioritet nad prioritetima. Ne zapostavljam ja drugu decu, ali Krstinja mi je najmlađa – rekao je Krstinjin otac.

Screenshot 2023 05 02 141004

Posebno mesto u dnevnom boravku zauzima i Krstinjina fotografiju sa prve audicije za „Zvezde Granda“.

-Uvek sam bila bucka, ali danas dosta vodim računa. Sećam se da sam u osnovoj školi govorila da ću da idem u ‘Zvezde Granda’ i da ću da pobedim. Stvarno je bilo tako, to su bile moje želja- istakla je, a njen otac dodao da je od malena volela da imitira i da peva.

Screenshot 2023 05 02 141134

Kaže da je oduvek volela da jede, a najveći krivac za njenu nekadašnju kilažu jeste Velišina (prim. aut otac) kuhinja koja je dobro poznata svim Podgoričanima, budući da se godinama bavi keteringom.

Screenshot 2023 05 02 141253

Ovde nikad nije moglo da bude samo jedno jelo, mi smo uvek mogli da biramo. Tata spremi dva, tri ručka i kaže nam da biramo šta ćemo da jedemo – s osmehom je rekla pokazujući nam svoju kuhinju.

Iako je u fazi renoviranja, tatin kutak, kako kaže, odiše toplinom.

Screenshot 2023 05 02 141320

Krstinja nas je otvorila vrata i svoje devojačke sobe koja je napravljen specijalno za nju.

-Ovo je samo jedan deo mog garderobera, odeće koju nosim na nastupima. Ima nešto i sa takmičenja, a i ima i nešto šo sam nosila kad sam bila bucka – istakla je pevačica koja je uspela da smrša čak 88 kilograma.

Screenshot 2023 05 02 142937

Jedna od stvari koje svakako više ne nosi, ali je čuva je u svojoj sobi je crna haljina broj 48, koju nam je ponosno pokazala.

Sad mogu dva puta da stanem u nju- istakla je s ponosom.

Screenshot 2023 05 02 143120

Da su pravi domaćini uverili smo se nakon što smo seli za sto, a nakon ića i pića, imali priliku da kćerku i oca čujemo u duetu.

-Meni je ponos što sam doživeo da moje dete peva sa mnom, neće veće sreće za roditelje – istakao je njen otac.

Ceo prilog iz Krstinjinog doma pogledajte u videu.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić