Đorđe progovorio o Breni: „To je bila priča koja nije bila smešna nego duhovita“, Boba morao da reaguje

DJORDJE DAVID OK FOTO MUNJA 42

Muzičar Đorđe David, jedini roker u žiriju takmičenja Zvezde Granda otkrio je kako je doživljavao Brenine pesme na početku karijere i zašto je iako ne sluša folk muziku, otišao u Sava centar da gleda Brenin koncert.

-U vreme kad je Brena krenula svoju karijeru sa Slatkim grehom za nas u ekipi to je bila priča koja nam je bila duhovita. Ne smešna, nego duhovita! Mislili smo da je to grupa ljudi koja se okupila da bi narod zabavljala sa nekakvim forama na prvu loptu, počev od „Čačka“, pa „Miki, Mićo“ i tako dalje. Međutim, malo po malo u prvi plan su sve više dolazile do izražaja njene pevačke mogućnosti– rekao je Đorđe, a potom otkrio nepoznate detalje odnosa sa Breninim suprugom.

-Posle nekoliko godina sreo sam se sa Bobom Živojinovićem i kaže mi „Hajde sad ti rokeru da dođeš na jedan od Breninih koncerata u Sava centar da mi zajedno čujemo i odgledamo. Red bi bio da dođeš na jedan narodnjački koncert da vidiš kako se rade stvari“- prisetio se roker.

6ebc0046bb46e278674399690ab3c882adeae4fc

Đorđe je pristao na Bobin nagovor, otišao na koncert i shvatio da je Brena ozbiljan pevač.

– Više nije bilo duhovito, nego je postalo ozbiljno, preozbiljno, potresno… Zabavno, ali i zahtevno! Brena je jedna od karijatida sa eks-ju prostora zajedno sa Čolom, koja ima težinu i od Boga joj glas i zdravlje i njoj želim srećnu Novu 2023. godinu! – uputio je čestitke Đorđe.

Pevač i član žirije Zvezde Granda priznaje da ne želi da mu se ni u jednom segmentu ne ponovi godina za nama koja mu je bila izuzetno teška i otkrio je gde će za koji dan prvi put pevati u karijeri.

– Veći deo godine sam pokušavao da rešim neke ružne stvari koje su mi se izdešavale. Imam razloga za optimizam, jer nakon sjajnog početka za srpsku Novu godinu nastupaću zajedno sa Ivanom Peters u Novom Sadu i to će biti moj prvi koncert u srpskoj Atini za mojih 58 godina – istakao je Đorđe u emisiji „Grand magazin“, objašnjavajući da je glavni krivac za to što prvi put nastupa u Novom Sadu činjenica da do danas nije pronašao menadžera za svoj bend.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić