Vanja, Savo i Zorana izdominirali na MAC-u, jedan od njih zbog stajlinga nije mogao u WC: „Bilo je ČUDNO“

IMG 3d82d3f0d3e9e272fd49c0e424078ab1 V 1

Grand je sinoć dominirao – glasi rečenica kojom je Savo Perović opisao sinoćnu dodelu MAC nagrada u Štark Areni.

On se u smelom izdanju pojavio na glamuroznoj večeri i to u društvu pevačica Vanje Mijatović i Zorane Mićanović.

Za razliku od kolega, pevač je odlučio da bude drugačiji i izdominirala u širokim belim pantalonama, sakou koji je navukao na golo telo, a po prvi put obukao je i ženski korset, dok je stajling upotpunio i belim rukavicama.

-Nominovan sam za urban pop pesmu „Non stop“, pa je i stajling bio urban – objašnjava Savo za Grand i dodaje:

-Bilo je prelepo, Vanja, Zorana i ja smo se lepo zabavili. Nismo uzeli nagradu, ali mislim da bi za stajling komotno mogli da uzmemo nagradu.

Kaže da se nije razočarao što se nije okitio nijednim prizanjem i da je srećan što je svoj rođendan proslavio najglamuroznije do sad.

-Ja sam zadovoljan što kao neko ko je napunio 32 godine bio u društvu sa 10 godina mlađim od sbe, to je za mene velika nagrada, jer to znači da se lepo držim i održavam. Duh mi je taman tamo gde pripadam. Rođendan sam proslavio baš na MAC-už, glamurozno i kako zaslužujem, uživao sam sa svim tim ljudima – kaže Perović i objašnjava ko ga je ubedio da na glamuroznoj večeri izdominira u neobičnom autfitu.

IMG 365359c4e51c2fae3fa4d2e0fd59062c V 1

-Marija Vitez je glavni krivac, ona je stilizovala i mene i Zoranu Mićanović – priča Savo i dodaje da mu stajling baš i nije bio udoban tokom cele večeri.

-Bilo je čudno da nosim korset, nisam mogao sam u toalet (smeh), tako da sad razumem žene kad kažu za sve za lepotu (smeh). Ali dobro, bilo je simpatično – tvrdi pevač.

Kaže da se ne kaje što je bio drugačiji od svojih kolega i da je olako pristao na nesvakidašnji stajling za muškarce.

-Nije teško naterati žabu u vodu, meni samo predloži najveću ludost i ako osetim da to mogu da iznesem, na to uvek pristajem. Ali da se razumemo imam i ja neke granice – objašnja, a na pitanje koje su to granice, sa osmehom zaključuje:

-Eh, sad (smeh), sve što prelazi granicu dobrog ukusa i poentu znači da je granica pređena.

Osim Save i njegovih mlađanih kolega na drugoj večeri Music Awards Ceremony, i na prvoj izdomirala seu poznate ličnosti. Međutim, jednoj od njegovih koleginica popucala je toaleta, a o kome se radi saznajte u videu.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić