Login/Registracija

KO TU KOGA KOPIRA? Karleuša i Zvezda Granda PONELE GOTOVO IDENTIČAN stajling

Jelena Karleuša ponovo je uzburkala javnost novim setom provokativnih fotografija, a ovog puta na sebi nije imala odeću, već je intimne delove oblepila izolir trakom, čime je izazvala lavinu komentara.


Da, dobro ste čuli, pop diva odlučila je da ode korak dalje i svoj kostim „skroji“ na mnogima neobičan način, međutim gledaoci šoua „Zvezde Granda“, uočili su sličnost sa ovogodišnjom takmičarkom Andrijanom Petrušovskom.


Naime, pre nekoliko meseci atarktivna Makedonka iz tima Đorđa Davida, na velikoj Grandovoj sceni pojavila se oblepljena samo belim tračicama, a ceo stajling upotpunila je velikim krilima i ostavila snažan utisak kako na žiri tako i na ljubitelje ovog muzičkog takmičenja koji su je pohvalili za performans, ali i za hrabrost.


Nakon Karleušine objave, mnogi su uočili sličnost, međutim složili su se da je Jelena, očekivano, bila dosta smelija i prekrila manje kože od Petrušovske, koja sa ovom zvezdom deli istu crtu provokacije.


Ono što je zanimljivo, jeste da je takmičarka tada izvela numeru „Insomnia“ , jedan od najpopularnijih hitova koji bi se malo ko usudio da otpeva tik pred polufinale, međutim ona je u tome uspela nakon čega je dogurala u samu završnicu takmičenja.Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: G. Online