Jedna takmičarka sama odustala, a evo ko se plasirao u sledeći krug

0A0A4199 1

Još jedno veče puno dobre muzike i nastupa zaista sjajnih kandidata u „Zvezdama Granda“. Takmičari su dali sve od sebe da se pokažu što bolje, ali mesta je bilo samo za njih dvanaest i samo oni najbolji otišli su u sledeći krug takmičenja.

Osmoro takmičara se direktno posle nastupa plasiralo dalje prema glasovima žirija dok su najboljih četvoro otišli u naredni krug iz baraža.

ZIRI ZG SNIMANJE 25092023 FOTO MUNJA 3 ok

Direktno su se plasirali dalje:

Valentina Cvetković mentor Aleksandar Milić Mili, Lazar Živanović mentor Marija Šerifović, Marija Ćirić, mentor Viki Miljković, Miki Sekulovski mentor Ceca Ražnatović, Antonija Čerkez mentor Dragan Stojković Bosanac, Boban Lazić mentor Ana Bekuta, Adela Smajlović mentor Snežana Đurišić i Goran Dimić mentor Đorđe David.

Još jednom je publika pozdravila takmičare koji su se direktno plasirali u sledeći krug takmičenja, a onda se pristupilo baražu u kojem su takmičari izvodili brže pesme.

FILP6885 1

U samom baražu je Abida Milkunić nije nastupala jer je napustila takmičenje, ali ipak Popoviću nije bilo lako ni da od sedmoro odabere četvoro za dalji krug.

PROSLI IZ BARAZA ZG SNIMANJE 25092023 FOTO FILIP 14 1

Nakon dodatnog nastupa osmoro takmičara Saša Popović je doneo tešku, ali ispravnu odluku i presudio da dalje odu:

Nađa Mujezinović, Stefan Tomić, Milica Gajić i Nikola Savić.

BONUS VIDEO Ceca napustila „Zvezde Granda“ zbog Saše Popovića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić