Login/Registracija

Nakon prvenca Kenan Dervišević STRAHUJE: „Nastaje BORBA“

Vrlo lako Kenan Dervišević stekao je status jednog od najboljih vokala narodne muzike u takmičenju „Zvezde Granda“ što je publika nagradila visokim četvrtim mestom u spektakularnom finalu, ali tu nije kraj. Iako je stekao popularnost prvi muzički koraci u njegovoj karijeri tek slede, a da je dobro krenuo svedoče dve numere koje je objavio za samo nekoliko dana.

-Iskreno, oduvek sam pevao amaterski za svoju dušu, a onda je usledilo takmičenje koje sam dugo planirao. Sve je krenulo i završilo se onako kako sam želeo, međutim tek sada nastaje borba. Trnovit je put iza mene, ali i ispred mene- istakao je Kenan za koga mnogi tvrde da je izuzetno skroman uprkos neverovatnom talentu.

Da se najbolje stvari dešavaju potpuno neočekivano uverili smo se na primeru mladog Derviševića koji je iz godine u godinu odlagao učešće u „Zvezdama Granda“.

-Iako mi je Grandova scena oduvek bila želja, ali sam shvatio da je došlo vreme da se prijavim. Moram da priznam da nisam planirao i da sam govorio svaki put da ću sledeće godine i odlagao sam dok me prijatelj nije prijavio. Nije mala stvar doći na ovu scenu i gledati sve te zvezde ispred sebe. Mnogo je razmišljanja kako će proći sve u ta tri minuta- priznao je prošlogodišnji finalista koji ne krije da je vodio ozbiljnu bitku sa tremom uprkos komplimentima na račun svog pevanja.

-Ma prvog kruga se uopšte ne sećam (smeh), a drugog malo- našalio se Kenan.

Podsetimo, Dervišević je nedavno objavio svoj prvenac pod nazivom „Crni dijamnti“, a već siinoć premijerno u „Zvezdama Granda“ predstavio i drugu numeru „Jedinac“ za koju je takođe svoje poverenje poklonio Aleksandru Miliću Miliju.

Autor: J. Jović