Login/Registracija

Katarina Grujić priznala šta radi do šest ujutru sa dečkom!

Nekadašnja učesnica „Zvezde Granda“, Katarina Grujić, mesecima je u srećnoj vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Iako dugo nije želela da priča o svojoj vezi, Katarina je gostujući u emisiji „Magazin In“ otkrila da je veoma srećna i da bi volela u budućnosti da se uda.

– Volela bih da se udam jednom i da to traje zauvek. Znam da je za to potrebno mnogo odricanja, ali smatram da su ljudi počeli mnogo olako da shvataju brak i da odustaju pre vremena a ja bih volela da moj bude kao što mamin i tatin ili bakin i deki – istakla je pevačica.

7c5fbaf55dbdb1543866db8b279b900de7bda89d

Katarina je rekla da je za lepu vezu potrebno razumevanje, a kako on razume njene obaveze i posao kojim se bavi, pevačica smatra sebe veoma srećnom devojkom.

– On je neko s kim pričam 24 h i s kim se smejem 24 h. Mi ne zatvaramo usta, legnemo u šest ujutru ali mi do tad pričamo sve vreme. Stvarno nam je zabavno, on razume moj posao i ja njegov i to je najvažnije – navodi ona.

Na pitanje koliko su zajedno, Katarina prvo nije želela da prizna, jer kako kaže, nije do sada pričala o tome ali na nagovor voditelja, odala je tajnu da su pola godine u vezi.

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković