Saša Popović otkrio kako su ga kandidati prevarili: „Dođu ovde i shvatim da to nije to“

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 23042024 FOTO MUNJA 8 ok

Prošle subote održano je veliko finale „Zvezda Granda“ u kome je nakon žestoke borbe 20 kandidata, Šejla Zonić odnela pobedu.

Nakon dve decenije uspešnog rada, Saša Popović uspešno je završio još jednu sezonu, a za Grand je otkrio kako su kandidati umeli da ga prevare.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 27022024 FOTO MUNJA 2 ok

Devojke se lepo našminkaju, pa samo glavu im vidim. Pa, ko zna, možda su 100 puta ponavljali pesmu do idealne varijante i ja onda pogledam i kažem „Uf“ baš je super i dobro peva, i onda ona dođe ovde i mi vidimo da to nije to što smo videli onlajn – ispričao je Popović, pa dodao da ima visoke kriterijume.

Moje je da procenim da li taj kandidat, ako ga pustimo, može da napreduje. Manje, više, ja ih sve i znam, osamnaest godina radim „Zvezde Granda“, i sada čekamo nove generacije. Sada su stasali oni koji su se takmičili u „Klincima“ i oni sada čine kostur – rekao je Saša.

TAKMICARI PROSLI U FINALE ZG SNIMANJE 23052024 FOTO MUNJA ok 1 3

Podsetimo, veliko finale „Zvezda Granda“ na programu je u subotu 8. juna od 21 sat, kada ćemo saznati ko će od 20 finalista odneti titulu pobednika.

BONUS VIDEO- Šejla Zonić nakon pobede:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić