Login/Registracija

KAD PRE? Zvezda Granda postao DEDA: „Najmlađi sam deka na estradi“

Slobodan Batjarević Cobe, finalista treće sezone „Zvezda Granda“, u 40. godini postao je po prvi put deda. 

Za Grand Online pevač je otkrio da je njegov sin Nebojša, kog od milošte zovu Bobi, pre nekoliko meseci dobio naslednicu kojoj su srećni roditelji dali ime po pevačevoj supruzi Ani. Inače, i sam Cobe oženio se sa samo 18 godina, te ne čudi što je rano i postao deda. Pored sina Nebojše, pevač ima i ćerku Slađanu. 

I dok Slađana živi u Leskovcu zajedno sa roditeljima, njegov sin odlučio je da svoj put nastavi u Berlinu, pa je u tom gradu rođeno i pevačevo prvo unuče, o čemu je po prvi put govorio za naš portal.

– Tačno je, prošle godine sam postao deda, najmlađi deda na svetu. Stigla je moja Ana, moja prva radost – ponosno kaže pevač i objašnjava zašto je vešto od medija krio srećnu vest.

– Znate da je ne volim mnogo da se eksponiram, pa sam tako i svoju porodicu čuvao daleko od očiju javnosti. Ali ovo je sad lep povod. Sin živi u Berlinu i sad sam sve češće kod njih, pogotovo od kad su dobili malu Anu. Trudim se da svaki slobodan trenutak iskoristim za uživanje sa unukom – ističe Cobe.

Kaže da je ova novina u njegovoj porodici zasigurno promenila njihov život na bolje i da se na ulogu deke odmah navikao. 

– Nisam verovao kakav je osećaj biti deda sve dok na svet nije stigla moja prva radost, moja Ana. Presrećan sam. Tako je lepa, zlatna, samo se smeje po ceo dan – srećno kaže pevač i dodaje: 

– Svaki dan je gledam, slikam i radujem joj se i trudim se da sad svoju radost podelim sa svima i putem društvenih mreža, te tako sad sve češće možete da vidite naše zajedničke fotografije.

Budući da je najmlađi deka na estradi, zanimalo nas je i da li će mu smetati da ga od sad oslovljavaju sa deda. 

– Neću biti deda, biću deka Cobe (smeh), to je slađe-  s osmehom završava pevač i dodaje da je najvažnije da je dete zdravo i srećno i da mu nije bitno kako će ga zvati, jer je na svoju novu titulu ponosan.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić