Login/Registracija

Kaća Živković PLAKALA ZBOG Nade Točagić! (VIDEO)

Katarina Živković provela je par meseci na američkoj turneji na koju je otišla sa kolegom Mirzom Selimovićem i Kristinom Kockar.

I kako su zajedno provodili svaki dan, kako na nastupima tako i u privatnim druženjima, rodilo se prijateljstvo između ove dve pevačice.

Katarina je generalno poznata na estradi kao veliki šaljivdžija a kolege je veoma vole i cene, pa je tako rado viđen gost na raznim slavljima.

Kristina Kockar sinoć je slavila rođendan kod kuće u krugu najbližih prijatelja, među kojima se naravno našla i Kaća, i dobar provod bio je zagarantovan. Posle serije pesama koje je Živkovićeva pevala svojoj drugarici, na red je došla pesma koja ih je rasplakala obe.

,,U jednom momentu smo i zaplakale, bilo je bas lepo ali i potresno … Kada nam je dusa senzitivna a srca su meka. Jaaaoooo Nadoooo sta nam napravi ovom pesmom“ napisla je Katarina na svom Instagram profilu pored video snimka na kom ona i Kristina pevaju u sav glas Nadinu pesmu ,,Slavki kolač“.

……

Nada nije ostala imuna na ovaj snimak pa je ispod ovog videa odgovorila koleginicama rečima: ,,Drage moje lepotice voli vas vaša Nadica. Hvala vam“.

POGLEDAJTE I:

Imala sam SAMO 22 GODINE Katarina Živković sa ponosom o svom početku (VIDEO)

Hajde da se svi sad zajedno smejemo tome! KATARINA ŽIVKOVIĆ otkrila kad je htela da se UDA i DOBIJE DECU!

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac