Još samo dva dana: Otkriven deo novog albuma Marije Šerifović, fanovi se tresu od sreće: „Konačno“ (VIDEO)

MARIJA SERIFOVIC 11

Nakon duže diskografske pauze, Marija Šerifović pre devet meseci objavila je pesmu „Dobar vam dan“, nakon koje je najavila i izlazak novog albuma koji publika sa nestrpljenjem očekuje, a sada je napokon poznat i datum izlaska projekta na kome je dugo radila.

Naime, Marija je danas objavila tizer kojim je zagolicala maštu javnosti i otkrila da odbrojavanje može da počne, jer će već za dva dana publika uživati u novim pesmama.

Dolazi. Oktobar 6– kratko je napisala Šerifovićeva u opisu videa.

Ova objava za samo nekoliko minuta dobila je veliki broj lajkova i komentara iz kojih je jasno da fanovi imaju velika očekivanja od pevačice.

“ Sad će Mara da vam pokaže šta su spotovi, kvalitet i emocija“, „Jedva čekamo“, „Konačno“, samo su neki od komenatra ispod videa.

SASA POPOVIC I MARIJA SERIFOVIC ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO MUNJA 10 ok 2

Podsećamo, Marija je na početku nove sezone „Zvezda Granda“, otkrila da li će stati verna svojim principima koje je i do sada negovala u tačmičenju i podvukla da je odustaje od muzike.

-Meni je ovo brzo prošlo, na odmoru nisam bila. Bila sam jako vredna o tome šta sledi ćemo tek razgovarati. Što se tiče same sezone, znam da ima dosta novina, ali nisam sigurna koje su prihvaćene, sada ću saznati – kaže ona i otkriva da li su joj kolege nedostajale tokom pauze:

Ne mogu sada da kažem da mi je neko ludo nedostajao, ali mogu da kažem da će mi prijati neko druženje sa njima, prvih šezdeset, sedamdeset minuta, a onda idemo agonija.

BONUS VIDEO- Marija Šerifović na snimanju nove sezone „Zvezda Granda“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić