Login/Registracija

JK dala glas pa se POKAJALA: “Na koga JA TROŠIM GLAS, zvezde nikada nećete biti“

Blagica Džundžurovska (19) iz Skoplja večeras je u borbi za peti krug takmičenja išla protiv Jovane Milenković (30) iz Aleksinca.

Mlada Makedonka iz Milijevog tima otpevala nam je pesme “Jugoslovenka“ Lepe Brene i “Tažna, ljubov, srekna pesna“ Tamare Todevske, dok se Jovana, iz tima Ane Bekute, opredelila za “Kao u snu“ Tonija Cetinskog i “Metaj s aposvetom“ Lepe Brene.

Četiri glasa stigla su za Jovanu Milenković i to u poslednjoj sekundi što joj je omogućilo odlazak u baraž, dok je Blagica sa samo jednim glasom ispala iz takmičenja.

– Ja bih sad povukla glas majke mi moje. Nije bilo ni za četiri glasa. Želudac me boli. Devojke ovo je bilo katastrofalno. U ovom poslu ništa nećete dobiti, debakl, omanule ste– rekla im je Jelena Karleuša.

Iako se žiri složio da je Blagica inače dobar pevač, očiglednu ju je pojela trema a ni izbor pesama nije bio adekvatan- Ja sam vraćena u takmičenje pre deset dana, nisam imala vremena– odgovorila je Jovana, dok su se Saša i JK složili da je to dovoljno vremena koncert da se spremi a kamoli nastup.

– Ja smatram da je kandidatkinja omašila obe pesme. Ne možeš ti to da pevaš. Trebalo je da probaš da prođeš na šarm i ples– rekla je Marija a onda ju je kandidatkinja pitala šta bi trebalo drugo da peva- Ne poznajem te, ali Tonija Cetinskog sigurno ne možeš da pevaš. Ima neke zlatne sredine, modernih lepih pevača koje si mogla da otpevaš– odgovorila je Šerifovićeva.

Bosanac je smatrao da je nelogično bilo da Ana Jovani da ovako teške pesme ako su imale samo deset dana za pripremu- Nije bilo puno falševa ali je bilo naivno pevački. Čim slušaoca dovede u dilemu da li je dobro, to onda nije to. A Blagica je pokazala potpunu nedorađenost u tehničkom smislu.

U toku komentarisanja kandidatkinja od strane Snežane Đurišić, Jelena je ustala pa izjavila da gube vreme na osobe koje to ne zaslužuju- Jovana, prvo bih ti oduzela te čizme. Nemate u mozgu da budete zvezde.

– Jelena, ti si joj dala glas faktički ti si je odvela u baraž– objasnio je Popović, a vidno iznervirana Jelena našla je utehu u Bosancu, te otišla da ga zagrli, pa mu sela u krilo.

Nakon samo nekoliko minuta, on je prešao kod nje u krilo te je Jelena objasnila da to samo Bosancu dozvoljava, dok je Viki poručila muzičar da će ga supruga ostaviti- Vidim već razvod braka!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac