JA SAM PRVI Boske otvorio sezonu ljubljenja u bekstejdžu, Sneža zapevala, a Marijina reakcija ostavila sve U NEVERICI (VIDEO)

Članovi žirija Zvezde Granda utrkivali su se ko će prvi da stigne na snimanje u Grandov studio, kao i ko će prvi da zauzme svoje mesto. A tamo ih je očekivalo iznenađenje kakvom se ni u snu nisu nadali.

-Zar je moguće da sam stigla prva – pitala se Ceca Ražnatović.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 17012023 FOTO MUNJA 6 ok

Odmah i za nje pojavila se i Ana Bekuta.

-Je l stigao neko pre mene? – zamišljeno je dolazila Ana.

Mili je strpljivo stajao kod ulaznih vrata i osmehivao se.

-Zna se ko je stigao prvi. Ja – zadovoljno se smeškao Mili.

Na kraju se u svom prepoznatljivom stilu pojavila Marija.

-Velike zvezde uvek stižu poslednje – čuli su se komantari koji su imponovali pevačici.

IMG 5161

Boske je doleteo u Zvezde Granda pravo iz Amerike, zbog čega je dobijao poljupce dobrodošlice. Prva mu je na uspešnom putu čestitala Ceca.

Snežanu Đurišić je pokušao da podmiti davši joj neki dolar kako bi otpevala njegovu pesmu, a za našeg fotografa Munju je spremio i tajni poklon direktno sa druge strane okeana.

A tajnu poruku Boske je predao na ceduljčetu Sneži, dok se sa Saletom Popovićem izljubio propisno, tri puta. Sale se dugo bezuspešno pitao šta mu je Bosanac tražio.

ZIRI ZG SNIMANJE 17012023 FOTO MUNJA 20 ok

Ipak sezonu ljubljenja koju je Bosanac otvorio prihvatili su svi u studiju, pa je cmakanje postalo sastavni deo pozdravljanja pred ovo snimanje. I VIki je prihvatila poljupce.

Sneža je na kraju zapevala, ali je ostalo nejasno da li je ispunila Bosancu želju ili je ipak otpevala nešto po svom izboru. Čini se da je pesma najviše prijala Đorđu koji nije štedeo dlanove za gromogasni aplauz.

SNEZANA DJURISIC ZG SNIMANJE 17012023 FOTO MUNJA 34 ok

A posle ljubljenja red je došao na svađu.

Mili je u jednom momentu ušao u verbalni sukob sa Cecom koja ga je pitala da li je zaboravio da su se pomirili. Boske je poručio Ceci da se ne sekira jer neće dozvoliti da je neko dira. Uključili su se i ostali, a na posletku je Mariji prekipelo pa je demonstrativno napustila studio.

Malo smo se našalili sa dešavanjima u bekstejdžu „Zvezda Granda“, a šta vas sve očekuje na sceni pogledajte večeras od 21h na TV Pink.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić