Login/Registracija

Žika Jakšić napravio LOM u kafani: Tako to rade pravi veseljaci (VIDEO)

Omiljeni voditelj i producent Žika Jakšić ima puno poslovnih obaveza, a svaki slobodan momenat koristi da provede sa porodicom i prijateljima.

Žika nikada nije krio da voli kafanu i da je pravi hedonista kada su hrana i piće u pitanju. Poslednjih nekoliko godina ne pije alkohol, ali on se i uz vodu lepo provede u kafani.

Tako je posle dužeg vremena obradovao pratioce na društvenoj mreži Instagram videom koji je mnoge razveselio i nasmejao.

Naime, Jakšić je sa prijateljima sedeo u jednoj kafani, a vrhunac večeri dogodio se kada su uleteli trubači koji su voditelju na uvo zasvirali omiljene pesme.

Žika nije skidao osmeh sa lica, a njegovi pratioci su odmah regaovali u komentarima ispod videa:

-„Svaka čast kralju“, „Žiko legendo“, „Ti baš znaš da uživaš“, „Tako je majstore“ – samo su neki od komentara ispod videa.

Podsetimo, voditelj je nedavno za naš portal otvoreno govorio o tome kako je prestao da pije, a priznao nam je šta sada naručuje u kafani.

Ne pijem alkohol, sad imam veliki problem. Dok sam pio alkohol bio je široki spektar. Vina,rakija, viski, pošto sokove ne pijem ostaju mi kisela i obična voda i kafa. E, to mi je jedino dosadno – priznao nam je Žika.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković