Login/Registracija

IZBOJKOTOVAO FINALISTE: Na žurci bili svi OSIM NJEGA, Ceca urgirala!

Veliko finale takmičenja “Zvezde Granda“ u kome se pojavilo 16 najboljih kandidata ove sezone, a u kome je pobedu odneo Nermin Handžić, zaslužilo je i veliki after party u prestonici.

Nakon što se završila emisija, većina finalista zaputila se na jedan beogradski splav na kome se slavilo do ranih jutarnjih časova.


Među njima se nije našao Mustafa Mehić, koji je imao donekle opravdan razlog, što je većina njegovih kolega smatrala nedovoljno dobrim.

– Samo sam hteo da dođem u hotel, da se istuširam i legnem da spavam. Ja bih se verovatno srušio na splavu da sam otišao- objasnio je on, a zatim postavio pitanje zbog kojih su gledaoci ostali u čudu.

– Što ne pitate Nermina što on nije bio na splavu?- rekao je Mustafa.

U Nerminovo ime odgovorila je mentorka Viki Miljković, sa kojom je mladić i bio odmah nakon finala, i slavio na nešto drugačiji način.

– Moji su sedeli sa mnom ovde na televiziji. Sedeli smo Ceca, Sale, ja, i planirali negde da odemo, Marija je otišla da se istušira i čekala da je zovemo. Međutim kaže Ceca meni: “Daj molim te ne pomeraj me odavde, pusti me da uživam“- ispričala je Viki u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac