Pobegla iz finala ZVEZDA GRANDA, sad napravila drastičnu promenu! Niko ne može da veruje

IVONA DAMJANOVIC 21 GOD. SOMBOR 31 ok 768x512 1

Talentovana Ivona Damjanović iz Sombora još od malena je maštala da će postati pevačica, zato se i prijavila za šou „Neki novi klinci“, a kasnjije i „Zvezde Granda“ koje su je i proslavile i ostvarile njen san.

Zahvaljujući Ani Bekuti, mentorki koja je bila uz nju devet meseci, Ivona je briljirala u muzičkom talent šouu, a osim što je važila za najvrcaviju takmičarku, bila je i jedna od najduhovitijih.

Tako je prošle godine na dan finala, a tokom generalne probe pobegla sa scene, a zapravo se samo našalila sa obezbeđenjem koje je iznelo sa iste.

petkovic 1 768x428 1

Ovo nije kraj, radiću na sebi, stvarno želim da uspem u ovome i mislim da sam to i pokazala na sceni, tako da mislim da me u budućnosti čekaju jako lepe stvari. Posao je ispred mene, snimanja, planiram da snimim pesmu. Sve je to za neki nov početak i nadam se lepoj budućoj karijeri i da je ovo odskočna daska za tako nešto– rekla je Ivona posle finala „Zvezda Granda“, a dato obećanje je i ispunila.

Nakon nekoliko meseci medijske pauze, Ivona se vraća na scenu jača nego ikad.

IMG 20231130 WA0019

-Tek posle finala, posle određenog vremena se sazna ko je uspeo, ko nije, čak i neki finalisti koji dođu do kraja nema ih, zato što nisu iskoristili priliku, nisu radili na sebi. Ja ću biti izuzetno uporna, koliko već možete da očekujete čak i jedan hit -najavila je nedavno Ivona koja je danas snimila spot za svoj prvenac, a ekipa Grand portala prisustvovala je setu i uverila se u neverovatnu transformaciju koju je napravila.

IMG 20231130 WA0014

Zahvaljujući šminkerki Tijani Jovanović i frizeru Dejanu Stefanoviću Ivona je zablistala i pokazala sebe u potpuno drugačijem svetlu.

Provokativnija nego ikad, sa svetlijom bojom kose i izraženim make up-om, Ivonu mnogi saradnici na setu nisu prepoznali, te se komentari da se promenila i da izgleda bolje nego ikad i dalje nižu.

IMG 20231130 WA0012

Mnogi je upoređuju sa Radom Manojlović po izgledu, stasu i načinu govora, a iako joj to imponuje, ipak želi da je prepoznaju po nečemu što je svojstveno samo njoj.

Milion puta mi se to desilo, moram da priznam da nisam svesna toga. Prija mi zato što je Rada jedna lepa žena, harizmatična, zgodna, uspešna i naravno da mi imponuje. Ali tako s druge strane bih volela da napravim svoj identitet i da radim na njemu– istakla je Ivona.

Izvor: Grand

IMG 20231130 WA0022

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: T. Jovanović/D. Stefanović./Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić