Login/Registracija

„Šta će ti ovo u životu“, Ivona Damjanović razotkrila kako se osećala svaki put pred nastup u „Zvezdama Granda“ (VIDEO)

IVONA DAMJANOVIC 21 GOD. SOMBOR 31 ok

Mlada i šarmantna Ivona Damjanović čija je mentorka bila Ana Bekuta, stigla je zasluženo do finala i nema sumnje da je čeka svetla budućnost.

Ona se osvrnula na svoje učešće u takmičenju „Zvezde Granda“ i predočila nam da ima velike planove. Kada govori o idejama, nadanjima i ciljevima na njenom licu se primećuje čisto uzbuđenje.

-Sad idemo dalje, ovo nije kraj, radiću na sebi, stvarno želim da uspem u ovome mislim da sam to i pokazala na sceni tako da mislim da me u budućnosti čekaju jako lepe stvari, posao je ispred mene, snimanja, planiram da snimim pesmu. Sve je to za neki nov početak i nadam se lepoj budućoj karijeri i da je ovo odskočna daska za tako nešto – ispričala je Ivona.

IVONA DAMJANOVICok 11

U ovoj sezoni je ostavila traga, a najdragocenije uspomene koje će poneti sa sobom su iskustvo i napredak, ovo su bili njeni prvi koraci koji će obeležiti njen dalji karijerni put.

-Iskustvo, kada završim nastup i kada preslušam i vidim koliko sam napredovala i uspela, taj osećaj kada vidim svoj progres iz kruga u krug, tada znam da se to ispoljava i vidi na televiziji. Oslobodila sam se na ovoj sceni, mislim da u budućnosti neću imati nekih problema što se tiče nastupa, interpretacija, biće opuštenije i zahvalna sam. Najstresniji momenat moram da kažem, uvek kad stanem ovde kažem sebi: „Ivona šta će ti bre ovo u životu“, to je takav stres bez razloga i kad stanem na scenu shvatim da za to apsolutno nema potrebe jer to je ono što volim – otkrila je ona.

IVONA DAMJANOVIC 20 GOD. SOMBOR 1

Iako je došla do finala i postigla dobre rezultate, tek sad kreće borba, Ivona je puna motivacije i samouverenosti i spremna na dalji rast i razvoj.

-Tek posle finala, posle određenog vremena se sazna ko je uspeo, ko nije, čak i neki finalisti koji dođu do kraja nema ih zato što nisu iskoristili priliku, nisu radili na sebi. Ja ću biti izuzetno uporna, koliko već možete da očekujete čak i jedan hit.

Mnogi je upoređuju sa Radom Manojlović po izgledu, stasu i načinu govora, iako joj to imponuje ipak želi da je prepoznaju po nečemu što je svojstveno samo njoj.

Milion puta, moram da priznam da nisam svesna toga, ljudi upravo jesu, ali ja ne mogu da budem objektivna. Prija mi zato što je Rada jedna lepa žena, harizmatična, zgodna, uspešna i naravno da mi imponuje. Ali tako s druge strane bih volela da napravim svoj identitet i da radim na njemu.

IVONA DAMJANOVICok 2

Ivona dodaje da nema planova da ide u smeru estetskih usavršavanja, da želi da bude prirodna kao što je i do sada bila i da to bude njen lični pečat.

-Ne planiram ništa da radim na sebi tako da ću ostati dosledna svom imidžu i to će biti moj lični pečat – zaključila je ona.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K. Munja,
Autor: J.R.