Login/Registracija

IVANA PAVKOVIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA: „Majka sam tri dečaka, to zvuči baš moćno“

Ivana Pavković je danas izašla iz porodilišta, a blizance i mamu je dočekao ponosni tata Petar Mitić koji je došao sa starijim sinom Vujadinom. 

– Ubiće nas mama, kasnimo – našalio se Petar po dolasku.


Ponosna mama iz bolnice je izašla bez šminke uz široki osmeh, a za ovu priliku izabrala je zelenu dugačku haljinu.

Par se odmah pobrinuo da njihov prvi naslednik dobije pažnju, pa je, verovatno od braće, dobio veliki paket sa igračkama još u bolnici s kojim je pevačica izašla držeći ga za ruku.

Za to vreme, Mitić se snalazio istovremeno sa dve nosiljke. Pavkovićeva je odvojila i nekoliko minuta da se obrati medijskim ekipama koje su ih čekale.


– Porođaj je prošao super, takoreći lakše nego prvi – iznenadila je na početku Ivana, a zatim dodala kako će njihov prvi sin reagovati na bebe.

– Nema bojazni da će Vujadin biti ljubomoran na braću, on je divan, jedva je čekao da ih vidi. Kod kuće nas čekaju obe bake, one će nam pomagati u početku, a kasnije kada budemo počeli da radimo, angažovaćemo dadilju. Majka sam tri dečaka, to zvuči baš moćno – rekla je ona za 24sedam.

Podsetimo, pre nekoliko dana je Petar napravio slavlje za kolege i prijatelje povodom rođenja blizanaca, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu u nastavku teksta.

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković