Login/Registracija

NOVI RAT NA POMOLU? Bosanac prozvao Isaka, on mu odgovorio NIKAD JAČE (VIDEO)

Isak Sabanovic

Nakon što je Dragan Stojković Bosanac popularnom rokeru uputio kritiku, i čini se zamerio što koketira sa različitim žanrovima i muzičkim pravcima, Isak se oglasio i oštro odreagovao na prozivke jednog od mentora popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Isak Šabanović izdao je pesmu i spot u saradnji sa Aleksandrom Sofronijevićem. Kako je publika Isaka tokom pomenutog takmičenja upoznali kao zakletog rokera, mnogi su se zbog ove saradnji iznenadili. Međutim, saradnja se pokazala kao uspešna, a kako jedan ovakav projekat iziskuje mnogo rada i truda, Isak se požalio na umor.

Dobro sam, Bogu hvala. Šta da kažem još, umoran sam i iscrpljen.

Uprkost umoru, Šabavnović ne krije da je prezadovoljan reakcijama publike i mnogobrojnim komentarima koje svakodnevno dobija od svojih vernih pratioca i slušaoca, te nema sumnje da se iscrpan rad na kraju isplatio.

Baš sam zadovoljan, kako prođe prošla je. Meni je bitno da je izašla, da ljudi čuju. Dobio sam mnoge komentare hvale– rekao je Isak.

Isak Sabanovic 5

Pošto se pohvalio da pesma dobro prolazi, pitali smo pevača koji je poznat kao veoma emotivan čovek, kako reaguje kada pročita negativne komenatre i da li ga i dalje dotiču nuspojave koje slava sa sobom nosi.

Dobro, bilo je i negativnih komentara neću da lažem, ali to su negativni onih koji sede kod kuće i nemaju šta da rade pa ajde da ga komentarišemo. Ima i nekih konkretnih, ali to me uopšte neinteresuje. Ako je jedan u milion ok, ako ih ima više onda se treba nešto menjati – odgovorio je iskreno pevač.

Kako je Bosanac nedavno izjavio da je Isak malo skrenuo sa puta, mislivši na to da Šabavnović meša različite muzičke pravce, postavilo se pitanje da li mladi pevač prelazi u narodnjake ili će ostati veran roku.

Možda je čovek u pravu, stariji je i naslušan muzike. Držim se svog, još tu sam ostao ono što sam ja. Mislim da ću ostati u svom fazonu– započeo je Isak, a šta je pevač još rekao o Draganu Stojkoviću Bosancu, te da li je na pomolu novi estradni rat pogledajte u VIDEU ispod.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić