Login/Registracija

PROMENE U SPECIJALU: Bez Sanje i Voje u novoj sezoni, voditelji spremni: „Odmah bacamo BOMBU“ (VIDEO)

Nakon četiri meseca televizijske pauze, konačno počinje nova sezona popularne emisije „Zvezde Granda Specijal“ koja će se od 5. novembra emitovati svake subote od 13.30 do 15 časova na televiziji Pink.

Nova televizija, nov termin emitovanja, a u emisiji već svima dobro poznat voditeljski tandem čine Siniša Medić i Vesna Milanović, dok Sanja Kužet i Voja Nedeljković posvećuju radu sa dobrim „Zvezdama Granda“.

U razgovoru za naš portal voditelji su priznali kakve nas to promene čekaju već od ove subote i šta su sve novo pripremili za milionski auditorijum koji sa nestrpljenjem čeka početak emitovanja.

-Nedostaju nam malo Sanja i Voja, baš smo Siniša i ja pričali o tome, ali im mi nekako idemo u susret. Mi zagrevamo naše gledaoce za sve ono što ih čeka u esmiji „Zvezde Granda“ subotom od 21 čas – počela je Vesna za Grand, dok Siniša Medić nije krio radost zbog početka nove sezone, pa je otkrio kako su se snašli na prvom snimanju u novom studiju na Košutnjaku.

-Imamo sjajne goste, mi bacamo bombu odmah u prvoj emisiji. Gosti će biti Saša Popović i Ceca Ražnatović, mislim da će to zaintrigirati naše gledaoce. Mi sada isto kao i vi vidomo scenografiju, radimo u novom studiju, sve je novo i malo smo uzbuđeni – rekao je Medić i dodao:

-Dobra priča, interesantni neki prilozi, mi hoćemo da iz nedelje u nedelju emisija bude drugačija. Uopšte nismo stavili neke okvire. Znamo samo koliko trajemo i koliko moramo da trajemo, a za sve ostalo ćemo se dogovarati u hodu.

Kako su do sada gosti ove emisijie bili najpoznatiji i najuspešniji ljudi iz sveta šoubiznisa, zanimalo nas je koga njih dvoje žele da ugoste u novoj sezoni.

-Ja bih voleo Vesnu Zmijanac, dugo je nismo radili, voleo bih oni njenu boemsku priču – rekao je Siniša, dok je Vesna imala jednu specijalnu želju.

-Meni bi bilo super da nam dođu Željko i Milica Mitrović, to bi bila bombona. Suština priče je da nas dvoje imamo jako dobre odnose sa gotovo svim javnim ličnostima i stvarno su nam svi dobrodošli, čak i oni koji nas ne vole – kazala je Vesna.

U prvoj emisiji gostuje idejni tvorac i doskorašnji voditelj „Specijala“ Saša Popović, a Siniša i Vesna u pred njegov dolazak bili malo više uzbuđeni nego inače kada vode ovu emisiju.

-Ogromnu tremu imamo! Ja bukvano ću sada da kažem „Sale zdravo“, a on će mi reći „Šta zdravo Vesna, pa to je dosadno, to gledaoci ne vole. Morate da budete nasmejani i brzi, šta me tu gnjaviš tri sata sa pitanjima “ – ispričala je voditeljka, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/T.Bogavac