Login/Registracija

EKSKLUZIVNO Isak Šabanović provozao FIĆU po gradu, pa zamalo napravio INCIDENT (VIDEO)

Kako smo nedavno preneli vest da je Isak Šabanović sa svojim prijateljima pokrenuo biznis pod nazivom „Fićolino“ i počeo da rentira oldtajmere, ekipa Grand portala uputila se na lice mesta i proverila ovu informaciju.

Isak je na početku razgovora istakao da je ovim potezom ostvario još jedan životni san, pa nam u razgovoru otkrio kako je došao na ideju da ljubav prema „fići“ pretoči u poslovni poduhvat.

Udružio sam se sa prijateljima i pokrenuli smo biznis. Na početku nisam uopšte razmišljao o biznisu, kupio sam „fiću“ zato što je volim. Bio je to moj životni san, da imam baš taj auto. Ljubav je nastala još od malih nogu. Prvo sam kupio auto da se meračim sa njim, a onda su došle još dve. Prvi auto sam kupio u Priboju. Imamo dva zastavina modela, a žuta najnovija je kabriolet. Ona je Fijatov model i kupljena je u Milanu – objasnio je roker za Grand.

Isak nam je u intervjuu otkrio koliko košta zadovoljstvo da ljubitelji oldtajmera provedu neko vreme u ovim modelima.

Stavili smo najpristupačniju cenu. Do sada ih najviše iznajmljuju za fotografisanje, svadbe, spotove… Uz fiću imate i ličnog šofera – rekao je pevač.

Ukolio mu biznis procevta, Šabanović planira da ponudu upotpuni sa još nekoliko modela.

U tom slučaju kupićemo nove modele, videćemo kako će biti. To su za sada samo zamisli– kaže pevač.

Znamo da je Isak veoma popularan među pripadnicama lepšeg pola, pa nismo mogli, a da ga ne pitamo kako na fiću reaguju devojke.

O ljubavi ne želim da pričam, ali ću vam reći da do sada nisam vozio devojke u fići – rekao je Isak kroz osmeh za Grand i dodao da ga ljudi zaustavljaju u gradu isključivo zbog automobila.

-Jedan čovek me je zamolio da izađem iza auta da on uđe. Rekao mi je da je on sa fićom išao na more, vratila mu se nostalgija, došlo mu je da mu kažem da mu poklanjam – ispričao je Isak, pa nas provozao kroz grad.

-Gas do daske,idemo četrdeset- našalio se roker dok je vozio našu ekipu, pa preleteo preko ležećeg sa oldajmerom.

Ne može preko ležećeg, ma možeeee. Izvinite, nećemo više – našalio se i dodao: -Palim taksimetar!

Šta nam je roker ispričao, te kako izgleda „luda vožnja“ sa Isakovom fićom kroz Beograd možete pogledati u videu ispod.

Foto: Grand online,
Autor: I.Grk