SREĆI NEMA KRAJA: Zvezda Granda otkrila pol bebe, slavlje u celoj porodici (VIDEO)

zvezda granda pol bebe

Osim uspeha koji je ostvario u „Zvezdama Granda“ i prve pesme u karijeri, finalista Željko Vukčević može da se pohvali i da mu u ljubavnom životu sve funkcioniše savršeno.

Posle iznenadne i romantične veridbe kojom je celom svetu otkrio da je u vezi sa Sabinom Alibabić, rođenom sestrom pevača Danijela Alibabića, pevač je sad na nesvakidašnji način otkrio i da očekuje prinovu.

Njegova izabranica je u četvrtom mesecu trudnoće, a to su zajednički otkrili na žurci koju su organizovali za svoju porodicu i prijatelje, a na kojoj su saznali i pol bebe.

Screenshot 20230228 194938 Instagram

Oni su najpre intervjuisali svakoga ko je došao na slavlje, a od starta je rezultat više naginjao ka dečaku. I sam budući otac priželjkivao je i osećao da njegova izabranica nosi dečaka, dok je buduća mama mislila da je ipak devojčica.

-Biti otac zapravo ne počinje kada se dete rodi, već kad je majka trudna. Vidimo se uskoro sine moj – napisao je Željko u opisu videa na kom su otkrili pol bebe.

Screenshot 20230228 194933 Instagram

Budući tata nije mogao da sakrije radost kada je saznao da na svet dolazi naslednik, a i buduća majka obradovala se saznanjem da u njoj raste zdrava i normalna beba.

Screenshot 20230228 195004 Instagram

Pogledajte kako je izgledao najemotivniji trenutak u njihovom životu.

Inače, Sabina je bila Željkova dugogodišnja prijateljica, ali se vremenom iz prijateljstva rodila ljubav.

Ovaj par je već nekoliko godina u stabilnoj vezi, iako su to krilil, a Sabina je Željku bila velika podrška tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, gde se predstavljala kao najbolja drugarica.

Podsetimo, ekipa naše redakcije posetila je Željkov dom u Podgorici, a tom prilikom upoznali smo i njegovu buduću suprugu.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić