„Boske, želim da radimo“: Irma Hasić doživela peh u „Zvezdama Granda“, pa se javno obratila mentoru VIDEO

Mlada pevačica Irma Hasić ove subote je napustila „Zvezde Granda“ nakon baraža, a sada se oglasila za naš portal i otkrila da je tokom nastupa doživela peh na sceni.

U razgovoru se dotakla nastupa na Grandovoj sceni i dodala da se u ovom krug tresla od treme koju je imala.

IRMA HASIC 24 GOD. TUZLABIH 4

Irma Hasić doživela peh u „Zvezdama Granda“, pa se javno obratila Bosancu

-Ovo je prvi put da nosim dugu haljinu, bilo mi je baš vruće i imala sam taj peh da baš ništa nisam mogla da uradim na sceni, sve mi je smetalo. Ne verujem da ću ikada više obući ovako dugu haljinu. Ovaj krug sam se tresla sva, ne znam zbog čega, prošli put nisam imala tremu, ali sada jesam – rekla je ona, pa priznala da se za ovaj nastup spremala sama i direktno se obratila mentoru Bosancu:

-Za ovaj nastup sam se spremala sama, mentor je samo odabrao pesme, nismo se videli. Meni je jako žao što se nismo videli, Boske, želim probu, želim da radimo.

0A0A0714 1

Na kraju razgovora, pevačica se dotakla i podrške koji ima od porodice i verenika i istakla da joj podrška dečka najviše znači.

-Najveću podršku mi pružaju roditelji, brat i verenik, moji prijatelji, ništa bez njih. U ljubavi sam srećna, on je moja najveća podrška. Uvek me bodri pred nastupe, mnogo mi to znači i to je u ovom poslu jako bitno – zaključila je ona, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Irma Hasić nastup Zvezde Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/K.Marković