Login/Registracija

HAOS Boske zadao Ceci UDARAC, ona BESNELA: „Vi ste FOLIRANTI, ja nisam TAKAV ČOVEK“

Čini se da u slučaju kandidatkinje Melihe Imširović najviše čekao sud Viki Miljković, budući da se baš njenom pesmom večeras i predstavila. Pevačica nije krila zadovoljstvo kako je takmičarka izvela numeru „Ne znam šta si tugo moja“ i ubrzo joj dala glas podrške.

Lepoj osamnaestogodišnjakinji na crtu je stao Martin Nedeljković iz Cecinog tima koji je otpevao pesme „Imam ljubav ali kome da je dam“ i „Bolje da sam druge ljubio“.

Koliko su ova dva takmičara fascinirala žiri svedoči krajnji rezultat koji je bio šest prema šest glasova, ali kako pravila nažu samo jedno od njih dvoje može otići direktno u četvrti krug.

S obzirom na tu situaciju usledilo je preglasavanje od strane članova žirija koji su ovoga puta dali prednost Melihi, takmičarki iz Marijinog tima, koja je srećno svojoj mentorki odmah potrčala u zagrljaj.

– Tako si slatko sašila te trilere, ma ti si fantastičan narodnjak, jedan od boljih u celom takmičenju i prelepo izgledaš. Što se tiče Martina meni je bio bez greške- konstatovala je Viki, dok se Đorđe više osvrnuo na komentarisanje Martinovog nastupa i udelio mu niz saveta, ali i komplimenata.

– Otpevao si na svoj način i zato si dobio moj glas, naravno podržao sam te i zbog repertoara koji je fantastičan- rekao je roker koji je imao samo reči hvale i za Marijinu kandidatkinju.

– Zar nisam ja Martin Nedeljković živa vatra- našalio se takmičar i nasmejao sve, a posebno Sašu Popovića koji ga baš tako i naziva svaki put.

Ostatak žirija bio je saglasan da su oba kandidata zaista odlična, a Bosanac i Mili odlučili su da tokom preglasavanja daju prednost Melihi, budući da u njoj vide ozbiljan potencijal.

– Meliha je imala malo manje grešaka, ali ima jedan strašan problem ako bude prolazila dalje. Sve bacaš na strofu, a kada dođe refren pevaš polako i lelujaš. Dečko koga zovete živom vatrom je drugu pesmu razvalio, ti požar praviš, goriš ali od falš tonova.  Svakako imaš dobru boju glasa, bravo majstore!- rekao je Boske, dok ga je Bekuta posavetovala da bude živa vatra i u pevanju.

Martinov mentor Svetlana ni malo nije bila zadovoljna ishodom glasanja zbog svog kandidata pa je u tom maniru i komentarisala situaciju.

– Nema komentar, nemam. Jako sam razočarana! Meliha jako lepo peva, to je činjenica i ima samo osamnaest godina, nema iskustva znači, a ovaj dečko ima iskustva i dečko peva energično, ma ubili smo ih tražeći im energiju a kad nam je daju traže im i tačno pevanje, pa to ne možemo ni mi surovi profesionalci. Hoću da kažem, dva sjajna kandidata, poštena podela bi bila da su tri tri i da ti Saša odlučiš ko ide dalje- bila je izrevoltirana Ceca, a Popovića je to dovelo do smeha.

– Nemoj Ceco, pa onda da prebace na mene. Ajde objektivno, ako kandidat dobije šest glasova znači da je stvarno dobar. Sa tim brojem glasova je već favorit u baražu- odgovorio joj je Saša.

Bosančeva upadica dodatno je naljutila Cecu koja je vikala da su svi lecemerni.

– Ceco nisi ti za takmičenje- poručio joj je Boske.

– Puštate ljude koji guču a onda nekome ko razvali kako otpeva nalazite mane. Pa vama bre ne može da se ugodi, foliranti! Ja nisam takav čovek, nikada se neću svetiti preko kandidata- vikala je Svetlana, dok je većina članova žirija smatrala da je pevačica prva koja pušta sve kandidate da prođu dalje, dok je ona obećavala da to više neće raditi.

Svi su odmah prasnuli u smeh, a Saša je gledaocima poručio da dobro zapamte njenu rečenicu.

– Ljudi, čuli ste istorijsku rečenicu Svetlane Cece Ražnatović, ona više neće glasati za sve kandidate! Zahvaljujem se žiriju što su Cecu vratili na pravi kolosek u ovo takmičenje i ona je sad onakva kakva treba da bude. Hvala vam, samo udrite- poručio je sudija, dok je ona bila sigurna da ovo nije fer situacija.

Snežanu Đurišić posebno je interesovalo da li bi Popović pre dao Marijinom ili Cecinom kandidatu prednost da je odluka bila na njemu, te je usledila rasprava koga Sale više voli, dok je on tvrdio da se nikada nije deklarisao te izbegao odgovor.

– Ceco nemaš razloga da budeš nervozna, tvoj kanididat će sigurno proći u naredni krug. Oboje su fantastični- zaključila je Šerifovićka.

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković/ E. Srdić,
Autor: J. Jović