Login/Registracija

Hanad otkrio SPARTANSKE METODE Đorđa Davida: “Marija je bila STRAŠNA, ali on…“ (VIDEO)

Takmičar koga je publika jedva čekala da vidi ponovo u “Zvezdama Granda“, Hanad Džehverović, opravdao je poverenje koje mu je dala produkcija vrativši ga u šou u novoj sezoni.

Svojim energičnim nastupom i sjajnim vokalom, još jednom je oduvao žiri koji ga je nagradio šesticom i obezbedio mu prolazak u šesti krug.

– Jedva sam čekao da se vratim! Hvala produkciji što su mi proširili scenu, to mi je trebalo (smeh). Kao i uvek planiram da pokažem borbenost, energiju, dobro pevanje, i sve što s eod mene očekuje samo na jednom višem nivou– objasnio je Džehverović nakon nastupa, za vreme kog mu se dogodio peh koji je mogao da ga košta povrede.

Naime, za vreme performansa i neumornog skakanja Hanadu se odvezala pertla što na prvu nije ni primetio, ali je pri odlasku sa scene zapeo i umalo pao. Imao je sreće što se to nije dogodilo za vreme nastupa, ali je otkrio da nije sujeveran.


– Postoji jedan stvar u koju najviše na svetu verujem, a to sam ja. Sam sebe mogu da odvedem na vrh ili dno, niko i ništa drugo– kaže pevač.

U prošloj sezoni uz mentorku Mariju Šerifović dogurao je do četvrt finala, a sada vredno radi sa Đorđem Davidom koji ga je ove godine silno priželjkivao u svom timu.

– Malo je drugačije nego sa Marijom. Marija je strašan mentor, tu nema priče, ali me Đorđe u žanrovskom smlislu malo bolje razume jer je i on isti. Mi delimo istu energiju i izvlači iz mene ono najviše i tera me da budem najbolja verzija sebe. Ne mogu da kažem da je sa jednim bolje ili gore, samo je drugačije. Sa njom je bilo dobro, sa njim je sada dobro…- objasnio je Hanad pa nam otkrio kakve metode na probama David primenjuje, za koje mnogi kažu da su spartanske.

– Zbog jednog dela u pesmi, ne stiha, ne strofe, nego reči jedne koji ne izvedeš dobro, moraš da ponoviš celu pesmu, ne taj deo nego celu pesmu! To je dobro jer posle na sceni mehanički to izvodiš jer si navežbao i možeš da se fokusiraš na nastup- rekao je Hanad.

Iako je dobio maksimalan broj glasova, kritike nisu izostale, a najveći broj primedba članova žirija bio je vezan za njegovu nerazgovetnost u pevanju.

– Bila je korona za vreme moje sezone, nismo nigde radili, glas je bio odmoran i čist ko dečji. A sad, radiš svaki vikend punom parom a glas je potrošan materijal. Jednostavno ako je pesma brža, dok izgovorim pojedine reči znam da je nerazgovetno, ali pokušaću to da promenim koliko god je u mojoj moći- obećava pevač.

Ceo intervju sa Hanadom Džehverovićem pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac