Hamza Gušić se transformisao zbog jedne osobe: „To je mučenje!“ (VIDEO)

ipiccy image 4 9

Šta je snaga volje i upornosti, a još kada tu umeša prste i mentor Marija Šerifović pokazao je na svom primeru takmičar „Zvezda Granda“ Hamza Gušić. Ne samo što je imao dobar nastup, već je otkrio i koliko je između dva kruga izgubio kilograma.

-Najpre 11 a sada je već 13 kila – otrkio je Hamza a nas je zanimalo kako mu je to pošlo za rukom za svega nešto više od dva meseca.

-Dobra prehrana i dobar trening sa mojim trenerom i sa momcima sa kojima radimo subotom grupne treninge – pojasnio je takmičar i rekao koji sport upražnjava.

-Uglavnom idem u teretanu, ali to je mučenje – iskren je bio takmičar.

Hamza je u razgovoru za Grand onlajn otkrio i šta mu je bilo najteže prilikom pripreme nastupa:

-Najteže je bilo da počnem da skidam kilograme. Što se tiče samih pesama dosta su mi pomogli Marijini saveti.

IMG 7618

Mnogi su bili iznenađeni kada je takmičar koji dolazi iz Zagreba na sceni izveo dva „tvrda“ narodnjaka, „Njen oproštaj“ od Ljube Aličića i „Majko“ od Darka Lazića, ali je on pojasnio da porodično nosi korene „sevdaha“:

-Marija mi je to izabrala, ali ja sam inače iz Mramora kod Tuzle, a od 2004. živim u Zagrebu tako da, Bosanac sam što se kaže.

Kandidat je otkrio i koliko se dugo pripremao za nastup u drugom krugu.

-Vežbao sam dva i po meseca svaki dan. Poneke greškice se dese, ali to prosto moraš tako. Ne može savršeno da se otpeva jer je ova scena, kako bih rekao…, em se suši grlo, em te ponesu emocije… Kada sam pevao drugu pesmu video sam da je jedna gospođa plakala u publici i onda mi se steglo grlo – ispričao je Hamza.

Pogledajte šta je sve takmičar rekao i koliko se promenio u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić