Pevač iz „Zvezda Granda“ prešao suprugu: „Htela je da me ubije“

hamza gusic zvezde granda
Hamza Gušić

Hamza Gušić, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, otkrio je nepoznate detalje iz svog života i priznao da je prevario suprugu.

Pevač ne krije da je mu je žena najveća podrška u životu, ali tvrdi da su imali neslaganja nakon rođenja njihove druge ćerke i to zbog imena.

Pevač je za Grand istakao da je ponosan na svoje troje dece koja nose neobična imena i kaže da mu je uloga oca najvažnija u životu.

Starija ćerka Evelin ima 10 godina, srednja Ema ima 7 i Din je najmlađi, ima 4 godine. To je moja najveća snaga. Birali smo tako neobična imena, za Evelin smo tražili da ga nema nigde u Hrvatskoj, Ema se meni dopalo, jer volim kratka imena i ja sam joj dao to ime, a Din je zato što u našoj veri Din znači vera-objasnio je Hamza za Grand.

hamza sa decom

Hamza Gušić: „Promenio sam ime ćerki, žena je htela da me ubije“

Pevač je otkrio i kako je zbog imena druge ćerke prevario suprugu.

Ema je trebalo da se zove Ajlin, ali me je žena poslala na upis i ja upisao Ema (smeh). Nije supruga reagovala previše burno, ali nije baš ni da je bilo tiho, žargonski rečeno htela je da me ubije (smeh)- prisetio se Hamza i dodao da se njegova supruga pomirila sa željom da njihova ćerka nosi ime koje je on želeo.

Pevač je u nedavnom razgovoru za Grand istakao da mnogo radi i otkrio koliko vremena provodi sa decom.

-Sa njima sam od ponedeljka do četvrtka, družimo se, igraonice, bazeni…Odemo i do Selca na 2-3 dana, tu nam je najbliže more. U suštini smo svi skupa često. Gledam da što više slobodnog vremena provedem sa njima i sa suprugom. To mi je najbitnije– rekao je pevač koji je jednu od tetovaža na ruci posvetio sinu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić