EMOTIVNO STANJE OPISAO U PESMI Kome to Emrah Emšo poručuje da je JEDINA? (VIDEO)

Nakon priznanja da su njegove najlepše pesme nastale iz ljubavne patnje, Emrah Emšo rešio je da ponovo pokaže svoje emocije, ali ovoga puta obradom nekadašnjeg hita svog kolege. 

1bb395d2ac342b0b30a50ddef0481156eedb555f

Na ideju da snimi kaver došao je još tokom proglašenja vanrednog stanja u zemlji, ali se tek sad ukazala prilika da svoje emocije pretoči u pesmu „Jedina“ od Davora Badrova.

Ima nekoliko pesama koje sam slušao kao klinac i koje sam poželeo da oživim, a razlog za to su neke dublje emocije koje osetim u takvim numerama. Do sad sam obradio „Adriana“, “Neće mama doći“, „Gitaro sviraj“ i sad je na red došla „Jedina“ od Davora, balada koju sam slušao kao dete. Pored toga što je kvalitetna i pevljiva, osetim sam i neku iskrenost, čistu emociju koju sam požeo da podelim sa publikom – rekao je Emrah za Grand.Online.

Izgleda da je publika tu istu emociju prepoznala kod pevača, pa se komentari „melem za dušu“, “ ubijaš na mestu“, „čovek zvani emocija“ mogu naći ispod ovog kavera na Jutjubu. A nama ostaje misterija ko je „jedina“ u životu mladog Emraha.  

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić