Džejla Ramović otkrila s kim snima duet: „Mislim da smo super tandem“

džejla ramović duet

Džejla Ramović odlučila je da obraduje fanove novom pesmom i otkrila da je reč o još jednom duetu. Pevačlica je u razgovoru za Grand otkrila sa kim će ukrstiti glasove, a numera bi trebalo, kako stoje stvari, da ugleda svetlost dana već u petak.

džejla ramović duet

-Očekuje me tokom leta mnogo nastupa, uskoro izlazi jedna nova pesma, obećani drugi po redu duet sa Henijem. Ne znam da li će se nastaviti to pa da bude jedna trilogija. Naprosto nam odgovara sve to, imamo dobre pesme i bila bi šteta da ih ne pružimo publici. Smatram da kada je nešto kvalitetno treba da se radi na tome, i mislim da smo super tandem – rekla je Džejla za Grand i naglasila da će se nakon toga još više posvetiti karijeri.

Podsetimo, Džejla je već snimila duet sa Milošem Stojkovićem, poznatijim kao Heni, koji je jedan od osnivača produkcijske kuće Generacija Zed.

džejla ramović duet

Njihova pesma „Rizik“ objavljena prošle godine oduševila je fanove, a Džejla je u jednom podkastu otklrila i datum izlaska nove pesme.

-Ja i Henny, tajna veza, 21. 6. – rekla je Džejla.

DZEJLA RAMOVIC NNK SNIMANJE 07062024 FOTO MUNJA 58 ok

Razgovor sa Džejlom Ramović pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić