„MOJI SU BILI PROTIV TOGA“, Džejla po prvi put otkrila šta su joj RODITELJI ZAMERILI kada se pojavila u „Zvezdama Granda“, a onda se desio BUM

dzejla 3

Čim se pojavila na velikoj Grandovoj sceni, bilo je jasno da je pred Džejlom Ramović velika karijera koju sada uspešno i gradi.

Iako je od malih nogu znala da je bavljenje muzikom njen poziv, što su njeni roditelji oduvek podržavali priznaje da su imali sumnje oko njenog izbora pesama za prvo predstavljanje u „Zvezdama Granda“ u sezoni u kojoj je kasnije odnela pobedu.

Moji su bili protivnici pojavljivanja mene sa pesmom „Tihi ubica u prvom krugu“. Rekli su mi ne i pitali zašto ću to da pevam i ja kažem da mi veruju i da je 100 posto odlična pesma i onda se desio bum i sve je bilo super– ispričala je Džejla u jednom podkastu u kome je nedavno gostovala.

DZEJLA RAMOVIC ZG SNIMANJE 15022023 FOTO MUNJA 29 ok

Kao neko ko je jako mlad postao popularan, dala je i savet svima koji maštaju u bavljenju ovim poslom koji nije ni malo lak.

Svi koji žele ja mislim da je najbolja opicija takmičenja. Potrebna je želja, volja i naravno odricanja. Ja sam se odrekla mnogo stvari, ali sve zarad mog krajnjeg cilja koje sam imala u tom trenutku– priznaje Ramovićeva koja se prisetila perioda kada je za nju saznao ceo region.

DZEJLA RAMOVIC ZGS SNIMANJE 29112022 FOTO ANDRIJA 1 ok

Mogu da kažem da je ljudima u mom gradu bilo blagi šok da se to dešava nekome iz napeg malog gradića. Podržavali su me svim srcem i moji vršnjaci ali niko to nije doživljavao da je tako veliko nikada nismo bili svesni ni oni ni ja i meni je to bilo odlično– rekla je ona.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić