Zvezdi Granda pao krov na glavu: „Završio sam sa pevanjem“ (VIDEO)

0A0A3406

Posao pevača deluje da je veoma lak i lep, ali nekadašnja zvezda „Granda“ Nemanja Đurđević može da vas uveri u suprotno, jer mu je ni manje, ni više nego krov pao na glavu tokom nastupa.

Nemanja se ove nesvakidašnje svirke prisetio za Grand i to na neobičan način, budući da je tokom razgovora nasmejano bežao od zida plašeći se da se na njega ne obruši fasada studija na Košutnjaku.

-Nemam strah, nasmejano pričamo, ali čekamo sad da nam krov padne na glavu (smeh). Šalim se, ne treba nikada u životu imati strah, ako nam je suđeno… -počeo je priču Nemanja i priznao šta je sve padalo na njegovim nastupima i kako je došlo do toga da mu se krov sruši na glavu.

nemanja djurdjevic

Dešavalo se svašta da pada na mojim nastupima, padale su čaše, flaše… Bilo je neko nevremene i pao mi je krov na glavu, ali nisam bio povređen. To je bilo na nekom privatnom veselju u Valjevu, radili smo ispod pokrivene bašte i krenula je jaka kiša. Valjda krov nije mogao da primi tu vodu, samo je odjednom sve palo. Voda je pala direktno na struju, bila je po klavijaturama, muzičarima… Samo smo se sklonili u stranu i ja sam tog dana završio sa pevanjem – prisetio se pevač za Grand.

Danas se ove nesrećne anegdote seća sa osmehom i ponosno ističe da se sav trud isplatio. Posebno ga raduje što u poslednje vreme radi kao nikad do sad i što na neku potražnju i ne stiže da odgovori.

-Baš je krenulo u poslednje vreme, ma samo neka se radi, ja ću se uvek odazvati. Gde god mogu da stignem ja hoću. Pre neki dan su mi menadžeri javili da su mi zakazali dva nastupa u toku dana, i nije mi problem, samo da su blizu. Jednog dana ćeš da čuješ kako pevam preko dana u Sarajevu, a za par sati u Beogradu – pohvalio se Đurđević i otkrio koja koleginica iz „Zvezda Granda“ mu je omiljena.

-U poslednje vreme dosta radim sa Aleksandrom Bursać, sa Cipkom i Ninom Jovanović. Sve tri su sjajne, ali Cipka pravi najbolju energiju, tu nema greške, ona kad grune to je eksplozija energije – priznao je Nemanja koji se ovih dana psihički i fizički priprema za dolazak bebe.

nemanja dj

Kako često radi i nije kod kuće, „pecnuli“ smo ga da će se sigurno izvući, ali nas je demantovao.

-Da ne bude baš pet dana, kako kažete, ali neka bude bar četiri (smeh) nisam kući. Što se tiče nespavanja, već sam navikao zbog posla, tako da neće bi smetati navikavanje na još jednu bebu. Nadam se da ću imati neku protekciju kao ‘radio si, pa ne moraš’. Ćerkica je najviše nestrpljiva, ona jedva čeka batu, već zna kako će da se zove. Imali smo dva, tri imena u opticaju, ali Iskra je to već izabrala- rekao je Nemanja u intervjuu koji možete da pogledate u videu ispod.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/Ž.Krstić