Duo Granda jedva preživeo polufinale: „Veoma smo ponosni“ (VIDEO)

SMT5626

Drugo polufinalno veče izbora „Pesme za Evroviziju“ održano je u studiju Radio Televizije Srbije, a u veliko finale kao i prethodne večeri plasiralo se osam najboljih kompozicija.

Pod rednim brojem jedan nastupile su nove članice grupe Hurricane koje su nam priznale da im je velika čast, ali i odgovornost da nastupaju na prestižnom muzičkom festivalu.

Velika nam je čast što smo ovde došle sa dvadeset godina,pogotovo što nastavljamo jedan brend kao što je grupa Hurricane koja je već predstavljala našu državu. Kakav god da bude rezultat bićemo ponosne na ceo naš tim – rekle se talentovane devojke koje su veliku podršku dobile od Sanje, Ksenije i Ivane.

SMT5563

Neobičnom pesmom i originalnim nastupom pažnju su na sebe skernuli i momci iz Duo Granda Aleksandar Simić i Nenad Osmanović sa kojima smo razgovarali tik pred nastup.

Vlada pozitivna trema, ali mi smo super. Spremali smo se za ovaj nastup dve nedelje, a pesmu smo snimili još ranije tako da su pripreme ukupno trajale oko dva meseca – rekao je Nenad, a na njegove reči se nadovezao Aleksandar:

Iskreno, veoma smo ponosni jer je ovo zaitsa velika stvar za nas. Najbitnije je da se dobro zabavimo večeras. Imamo veliku podršku kolega i veoma smo im zahvalni na tome.

Nenadova velika podrška je metorka Viki Miljković, ali i pobednik „Zvezda Granda“ Nermin Handžić.

SMT5598

Svoje mesto u finalu obezbedile su i harizmatične novosađanke Frajle:

-Sve ovo izgleda zaista svetski. Veoma smo uzbuđene što smo deo jedne ovakve manifestacije na kakvoj do sada nikada nismo učestvovale. Ovo je za nas veliki izazov.

Capture 1 5

Zvezda Granda i prošlogodišnja učesnica „Pesme za Evroviziu“ Zorja Pajić ovog puta nastupila je u revijalnom delu.

Večeras sam fantastično. Ove stepenice, ovi hodnici mi bude divne uspomene, svi smo bili zajedno u tome, osećala sam se kao deo jedne velike porodice u kojoj svi vole da pevaju i da nastupaju. Uživala sam u svakom trenutku – rekla je pevačica, pa prokomentarisala Duo Granda:

Dopada mi se pesma baš zato što je interesantna. Njih dvojica su vrlo intersantan spoj i imaju jako pozitivnu i lepu energiju koju se uvek radujem da čujem i da vidim. Želim im svu sreću zaista.

IMG 8324

Nakon prolaska u finale „Pesme za Evroviziju“ Nenad i Aleksandar podelili su sa nama prve utiske, poslušajte u videu ispod.

Foto: Luka C.,
Autor: I.Grk