Login/Registracija

„VIVA LA VIDA“ JE PESMA ZA EVROPU! „Duo Grand“ POKIDAO u FINALU „Pesme za Evroviziju“: Publika u transu, tako se peva!

FINALE 1 PZE
youtube rts

Pod rednim brojem 4 u velikom finalu takmičenja „Pesma za Evroviziju“ nasrupili su Aleksandar Simić i Nenad Osmanović kao „Duo Grand“ sa pesmom „Viva La Vida“.

Momci su dali sve od sebe da nadmaše nastup iz polufinala, a sa scene su ispraćeni ovacijama publike i velikim aplauzom.

Pesma „Viva La Vida“ nosi snažnu poruku, a Nenad i Aeksandar traže odgovor na pitanje da li je bogatstvo preduslov za sreću i ljubav u životu.

Plesačice sa gitarama, vatrometi i sjajna energija na sceni, sve je to bio deo nastupa, dok su momci pesmu izveli na maestralan način.

PZE FINALE 2
Youtube/rts

Mešavina opere, narodne muzike i ostalih muzičkih žanrova je pesma „Viva La Vida“ koja i u finalu bila drugačija od svega što je viđeno na sceni.

Grand Produkcija na čelu sa kreativnim direktorom Sašom Popovićem pružila je maksimalnu podršku momcima da ovaj večerašnji nastup bude na svetskom nivou, kako zaista zaslužuje ova scena. Čuveni fotograf i reditelj Dejan Milićević zadužen je za kostime i celokupan scenski nastup.

finale 2

Podsetimo, za „Duo Grand“ možete glasati slanjem SMS poruke 4 na 5556, maksimalno 20 poruka sa jednog broja telefona. Sav prihod od glasanja ide u humanitarne svrhe.

Foto: youtube/rts,
Autor: A. Milinković