„Rasplakala sam se“: Đula Drini preplavljena emocijama progovorila o mužu: „Trudim se da postignem sve sa majčinstvom“ (VIDEO)

Đula Drini ukrstila je glas sa Andrijanom Petrušovskom u četvrtfinalu, kada se žiri našao u velikom problemu prilikom donošenja odluke.

Iako su se svi složili da je ovo bila teška odluka i da obe zaslužuju polufinale, za direktan prolazak se izborila Đula Drini.

IMG 5133
Đula Drini

Odmah nakon toga, Đula je ispred Grandovih kamera potpuno uzbuđena otkrila svoje prve utiske.

-Nije bilo nimalo lako, za konac je bilo u moju prednost. Ali, stvarno svaka čast Andrijani i drago mi je da sam nastupala sa tako dobrom pevačicom. Ja sam se rasplakala, kod mene je isto uvek, i ako prođem direktno, i ako ne prođem. Stvarno sam presrećna. Nemam više reč kojom bih opisala ovaj osećaj sada – rekla je ona, a onda dodala da li se desi da još neko zaplače nakon njenog nastupa:

-Plače i moj muž, malo pre je plakao, sve je to od sreće.

IMG 5128
Đula Drini

Đula Drini otkrila po čemu će pamtiti učešće u „Zvezdama Granda“

Tokom takmičenja je sigurno stekla veliko znanje i iskustvo, ali otkrila je i po čemu će pamtiti njeno učešće.

-Pamtiću po glasovima, po dobrom žiriju od kojih sam mnogo naučila i stvarno im mnogo hvala. Puno sam naučila i od njih i od mog mentora Bosanca. Naravno, i od Saše, on je bio tu par puta da mi skrene pažnju na neke stvari. Jednom mi je rekao da unesem malo više emocije, da budem opuštenija, da slušam intonaciju i to je to – objasnila je Đula.

IMG 5117
Đula Drini

Iako su svi uvek veseli i nasmejani, Đula je sada otvoreno za Grand otkrila ko je najopušteniji među kandidatima.

-Definitivno Andrijana. Devojka sa kojom sam danas bila u duelu, ona je totalno kul i opušten lik, zato je na mene delovalo da imam manje treme. Ona uđe, sedne i priča, nije kao mi „Šta ćemo sad?“ – rekla je ona.

IMG 5138
Đula Drini

Đula je pravi primer da je dobra organizacija najbitnija, te je otkrila da uspeva sve što treba da postigne.

-Trudim se sve da postignem, i sa majčinstvom, da vežbam, da budem prisutna na sve strane i to i uspevam – zaključila je za Grand.

BONUS VIDEO: Đula Drini – Zvezde Granda – live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić