Duel o kome se i danas priča: Zvezde Granda koje su naježile Bosanca od glave do pete (VIDEO)

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC OK FOTO MUNJA 12

Mnogo je takmičara u želji da ostvare svoj san prošlo kroz najpopularnije muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a malo je je onih koji su uspeli da naježe Dragana Stojkovića Bosanca kome su nekoliko puta dodelil titulu najstrožeg člana žirija.

Ipak, to je 2017. godine pošlo za rukom Adnanu Nezirovu koji je numerom „Da me je ona volela“ koju u originalu izvode Mile Kitić, Saša Matić i Aca Lukas bacio ceo žiri u trans. Nije iznenađujuće što se o tom nastupu i danas govori, a sada broji čak sedam miliona pregleda na Jutjub platformi.

-Ubica!- vikala je Ana Bekuta već posle prvog stiha, dok Je Bosanac sve vreme pokazivao da se naježio.

adnan nezirov 1 ok

Međutim tu nije bio kraj, na duelsku crtu stao mu je Mirza Delić koji je pesmom „Idi iz mog grada“ Džeja Ramadanovskog bacio članove žirija u rebus.

-Šta ćemo sad da radimo?! Obojica kidaju- pljuštale su pohvale tokom njegovog izvođenja, a onda je usledio splet pesama ova dva sjajna vokala kojeg se Adnan Nezirov rado prisetio na društvenim mrežama.

66410186 2328514023899548 3459347634296593166 n

-Morao sam ponovo podeliti kad je dobro, pa da se podsetimo!- napisao je pevač na svom Instagram profilu, a pohvale su pljuštale isto kao i pre sedam godina.

Klikom na video ispod se podsetite čuvenog spleta pesama koje su izveli Adnan i Mirza:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović