Keba otkrio kako funkcioniše žiri u „Zvezdama Granda“, a zbog jedne stvari je poludeo: „Prestani da se raspravljaš“ (VIDEO)

Dragan Kojić Keba nedavno je privremeno zamenio Anu Bekutu u „Zvezdama Granda„, pa je sada za Grand otkrio da li se kolege zapravo slažu i funkcionišu iza kamera.

Istakao je da često dolazi do nesporazuma, ali da je to zapravo borba mišljenja, a naglasio da svaki član žirija iz najbolje namere izrazi svoje stavove i da se kroz diskusiju dođe do najbolje moguće odluke.

-Nema tu konflikta, to je jednostavno pozitivna, kreativna borba mišljenja. Klanovi ne postoje, samo postoji nekakva podrška. Ako sam ja podržao Cecu tog momenta što je glasala, shvatio sam da je ona u pravu i da možda Mili nije u pravu koji nije glasao i on ima razlog što nije glasao – objasnio je Keba.

KEBA ZG SNIMANJE 13032024 FOTO FILIP ok 1 1
Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić Keba o „Zvezdama Granda“

Nedavno nakon nastupa kandidat Boban Bole Lazić kome je Keba privremeno bio mentor ušao u žestoku svađu sa žirijem, a pevač je ispričao šta se zapravo tada dogodilo.

Sasvim je normalno da ono što je čula Marija, ja nisam čuo tog momenta ili obrnuto. Nedavno je bio dečko koji je baš bio u mom, odnosno Aninom timu, pa je došlo do rasprave. Rekao sam mu „Prestani da se raspravljaš“ i da žiri koji je tu ima kredibilitet da kaže sve što su rekli – zaključio je Keba, a ovaj incident je još jednom pokazao koliko je takmičenje „Zvezde Granda“ puno neizvesnosti i emocija, a reakcije takmičara često su nepredvidive.

KEBA FOTO FILIP 1
Dragan Kojić Keba

BONUS VIDEO: Uroš Živković progovorio o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković