„Ne može Karleuša da se peva u haljini do zemlje“, Đorđe David iskritikovao takmičarku, Ceca pobesnela: „Ne mora ni u gaćama da peva“

ipiccy image 3 1

U pravom ženskom duelu večeras su se našle Jovana Veljković i Milica Trajkov koje su odmerile muzičke snage i dale sve od sebe da se plasiraju u sledeći krug, međutim ni jedna ni druga nisu uspele da zadovolje kriterijume žirija.

Jovana se predstavila pesmama „Kad bi bio blizu“ i „Upravo ostavljena“, dok je Milica pevala „Ja volim svoj greh“ i „Motori“, a svojim zanimljivim scenskim nastupom pokupila je simpatije i bila nadmoćnija od svoje koleginice osvojivši jedan glas više, odnosno pet tastera podrške.

0A0A6498

Saša Popović dao je reč Ceci koja je podržala obe kandidatkinje koje su, prema njenom mišljenju, bile dobre u ovom duelu.

Ja sam obema dala glas. Kandidatkinja broj jedan je bila bolja u prvoj pesmi, a Milica je bila bolja u drugoj. Stoji ti ta energija, i nastup, dopao mi se ceo performans, potrudila si se i podrška za obe– dala je svoj sud Ceca sa čim se složila i Viki Miljković koja je pohvalila njihove energije.

0A0A6085

Meni se od svega dopala opšta agresija druge kandidatkinje u drugoj pesmi. Savet kandodatkinji jedan, dobro promisli, fokusiraj se, jer ti je druga pesma bila loša, a nju pevaš u baražu. Malo me je iznendio ovaj program– iskrena je bila Marija.

Đorđe je istakako kako je Jovana bila bolja u prethodnom krugu, a zatim joj je zamerio stajling koji se nije slagao sa izborom pesme.

Ne može Jelena Karleuša da se peva u haljini do zemlje. Ona je ludak, ona je jahač apokalipse, moraš da pokažeš makar koleno– rekao je David, što je izrevoltiralo Cecu.

0A0A6183 1

Ne mora baš ni u gaćama da peva. Neka peva kako hoće, bitno je da tačno otpeva, a ne kako se obukla. Lepa i zgodna– dobacila je Ceca.

Snežana se složila sa kolegama i njihovim kritikama, a zatim je otkrila kako nije dala šesti glas jer nije bilo dovoljno za direktan prolazak dalje.

0A0A6473

Bosanac je pohvalio Jovanu za pevanje i svedeni stajling, ali i Milicu za energiju.

Na kraju, Ana Bekuta obratila se svojoj kandidatkinji i posavetovala je da presluša svoje snimke sa probe.

Milice, to što si dobila od Marije glas, a pevala si njenu pesmu to je za mene dovoljno. Snežana ne da je pogrešila, ovo je za šest glasova– zaključio je Mili.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić