Login/Registracija

Božićni kurs za lumpovanje: Žika napravio žurku u studiju, otkrio ko mu je INSPIRACIJA (VIDEO)

Ove nedelje imali ste prilike da pratite božićno izdanje emisije „Nikad nije kasno“, a nakon fenomenalnih nastupa veterana, Žika je napravio pravu prazničnu žurku u studiju.

-Sad hoću ja malo da uživam, orkestar mi je tu. Molim harmonikaša Aleksandra i Sandru Mladenović da mi se pridruže. Treba mi i inspiracija, dođi Milice – rekao je Žika kome se odmah pridružila Pavlovićka.

Ovo je božićni kurs za lumpovanjanje – zaključio je predsednik stručnog žirija Saša Milošević Mare.

Došlo je vreme i da se autor popularne emisije opusti i uživa uz izvođenje popularnih pesama, a Milica Pavlović podelila je utiske iz prethodne godine sa gledaocima.

Ovo je najuspešnija godina kada je moja karijera u pitanju, ali bilo je tu i dosta nekih tužnih trenutaka. Svakako što se tiče moje karijere, nije moglo bolje – rekal je pevačica, a onda joj je Žika komplimentirao:

Milice uzletela si, ti si davno uzletela. Kod tebe me zaista fascinira i za poštovanje je to što ti tako držiš tu uzlaznu putanju i ne usustaješ.

Milica je najavila i svoj prvi veliki solistički koncert u Nišu, a onda je veselje moglo da počne.

Žika i njegovi gosti zajedno su zapevali: „U tem Somboru“, „U Novom Sadu“, „U Šapcu kraj Save“, „Odakle si sele“ i mnoge druge.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk