Đorđe David ponosan na suprugu, njena podrška mu mnogo znači: „U startu je znala o čemu se radi“

đorđe david žena ana

Đorđe David uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Anom, a njihov iskren odnos pokazao se u više navrata kao izuzetno jak.

Obostrano razumevanje glavna je karakteristika njihove ljubavne priče, a s obzirom da su jedno uz drugo godinama čini se da su baš pronašli jedno drugo.

–Moja Ana kada je ulazila sa mnom u priču u startu je znala o čemu se radi i mislim da je to moja prva sedmica na lotou, a kada je dete u pitanju, mogu da kažem da sam ja najbolji otac na svetu jer sam joj izabrao najbolju majku. Prema tome, ona je ta koja objašnjava detetu te stvari na jedan fantastičan način– ispričao je Đorđe nedavno za Grand.

đorđe david žena ana

Roker je ponosno istakao i koliko u odgajanju ćerke zajedno učestvuju.

-Kada u zezanju kažem mojoj Staši ‘Tata ide u rat“, ona mi odgovori ‘Tata, uživaj u ratu i molim te da pobediš’. Na kraju krajeva sve žene koje imaju ideju da uđu u priču sa javnim ličnostima moraju unapred da budu spremne na to da 31. budu same, ali rezultat koji dođe posle toga su te finansije, zezanje sa porodicom i dobra energija koju ćemo razmeniti u okviru četiri zida – rekao je Đorđe za Grand krajem prošle godine.

DJordje David Bozicni intervju 2

Inače, njihova veza oduvek je bila enigma za širu javnost, budući da kao životni partneri ne robuju pravilima, ali roker nikad nije krio da je jedino Ana uspela da ga smiri.

-Ana je jedan mnogo pokvaren čovek, jedna namazana kučka, koja je sve tako perfidno uradila da ja mogu samo da joj skinem kapu. Volim da budem svoj i slobodan, a ona je to u startu skapirla i apsolutno kao pametna žena ni na čemu nije insistirala. Svoju priču je vodila fantastično, kao da je psiholog– rekao je Đorđe u emisiji “Iz profila“.

đorđe david žena ana

David je tada otkrio i da su se njih dvoje upoznali u teretani u kojoj je ona radila.

-Kada sam je spazio ja sam se odmah zakucao, što mi se jako retko dešavalo u životu. Morao sam da budem vrlo uporan jer mi nije verovala. Mislila je da sam tu došao da uberem još jedan list sa grane, a evo već toliko godina smo zajedno. Mi smo nevenčani, ja ne mogu da se priklonim nekim stvarima, moram da imam svoj prostor, i ona je to skapirala– ispričao je David.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 08112023 FOTO MUNJA 6 ok 2

Ana je uz Đorđa bila i u najtežim trenucima kada je početkom godine učestvovao u saobraćajnom nesrećom sa smrtnim ishodom u Severnoj Makedoniji.

Sećam se jako dobro, prvo sam okrenuo Anu i rekao šta se desilo i pitao sam kako je Staša. Onda sam pomislio kako neke stvari koje sam čitao u novinama da su se meni desile, jednostavno stanje šoka – ispričao je David ranije, a i prva stvar koju je uradio kada je došao u Srbiju posle vremena provedenog u Kumanovu jeste bio odlazak kući.

-Prvo sam naravno otišao da vidim dete i da vidim Anu i uverim se da su one OK. To je nešto što je mene negde smirilo – rekao je Đorđe po povratku u Beograd nakon nesreće.

BONUS VIDEO: Đorđe David o smrti Cipkinog muža

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić