Dobrila Čabrić (96) u finalu NNK, spremila iznenađenje za Žiku Jakšića: „Sreća uvek dođe iznenada“ VIDEO

Uoči velikog finala emisije „Nikad nije kasno“, koje će se održati u nedelju 23. juna od 21 čas, na generalnoj probi pred spektal zatekli smo Dobrilu Ivanovsku Čabrić.

Na veliko iznenađenje prisutnih, nekadašnja pobednica svojom pojavom oduševila je sve prisutne, a za naš portal otkrila je da li će se i ona naći na velikoj sceni.

Osećam se prekrasno, nisam očekivala, ali kada me je Žika pozvao bila sam radosna kao malo dete i drago mi je što me nisu zaboravili i što me svi vole, i što moja popularnost ne jenjava– priznala je pevačica koja će Žiki prirediti specijalno iznenađenje.

On je samo rekao izađi i radi šta hoćeš, i ja ga naću izneveriti. Otpevaću pesmu koju on mnogo voli.

dobrila cabric

Pobednica treće sezone ne krije da joj je pojavljivanje u šouu bila jedna od najboljih životnih odluka koje je donela.

Nisam znala za ovu emisiju, naterali su me da se prijavim pod uslovom da će prekinuti prijateljstvo sa mnom. Nisam znala u šta se upuštam, ali onda sam popustila i shvatila sam da je ovo ozbiljna emisija u kojoj sam dala sve od sebe da se pokažem u najboljem svetlu. Niko nije znao šta sam i ko sam u mom Dojranu dok se nisam ovde pojavila– priznaje Ivanovska.

Uprkos činjenici da i dalje upravlja vozilom i ne padaju joj teško ni daleke destinacije, ovog puta je u Beograd došla u pratnji najbližih.

To mi je zadovoljstvo, ali ovog puta nisu hteli da rizikuju i nisu me pustili da idem sama. Spavala sam i zaboravila da putujem. Kada me voze, neka me voze– obajsnila je Dobrila.

DOBRILA CABRIC NNK FINALE FOTO MUNJA 5

Uoči poslednjih priprema pred finale, poslala je posebnu poruku svim učesnicima.

Srela sam mnoge finalista, Sašu iz Prilepa koji me je oduševljavao tokom takmičenja, ali i ostali su jako dobro pevači. Poručujem im da daju sve od sebe jer uvek sreća dođe iznenada. Ja sam bila mrtva hladna, nisam verovala da ću da pobedim i to je neka sreća– zaključiila je pevačica čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Nikad nije kasno- Finale- Promo:

Podsećamo, veliko finale „Nikad nije kasno“ održava se u nedelju 23. juna od 21 čas, u kome će se 12 finalista boriti za pobedu u tri kategorije.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić