Login/Registracija

ISTORIJSKI TRENUTAK: Ovako je Siniša Mihajlović jednim potezom napravio ŠOU na Grandovoj sceni (VIDEO)

Pre samo dva meseca ceo svet potresla je tužna vest o smrti proslavljenog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, a malo ko zna da su on i Saša Popović bili dugogodišnji prijatelji.

-Sinišu znam od osamdeset i neke godine, sećam se da sam išao u Borovo da ga gledam jer je trebao da pređe u Vojvodinu i od tada smo veliki prijatelji. On je bio izuzetna ličnost- rekao je Saša u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, nakon čega je usledilo iznenađenje kome se nije nadao.

-Da li se sećaš da si u „Grand show“ doveo i Sinišu Mihajlovića i Dejana Stankovića?- pitala ga je Vesna Milanović.

-Je l’ stvarno imate taj snimak??-ostao je zatečen Saša, a onda je usledio istorijski snimak koji datira iz aprila 2000. godine.

Na velikoj sceni Granda Siniša i Deki Stanković priredili su nezapamćeni šou, a svaki njihov korak ispratio je i Saša Popović. Dve fudbalse legende žonglirale su loptom, a za njima nije zaostajao ni estradni mag.

U jednom momentu Siniša je šutnuo loptu u publiku i nastala je opšta pomama budući da su se svi prisutni borili da uzmu loptu koja je pripadala Mihajloviću.

Ovaj istorijski snimak ostao je u sećanju mnogih, a posebno u srcu Saše Popovića koji nije skidao osmeh sa lica nakon ovog iznenađenja.

Klikom na video ispod pogledajte gostovanje Siniše Mihajlovića u „Grand show“ emisiji:

Podsetimo, pre samo godinu dana Mihajlović je estradnom magu Saši Popoviću nakon dugogodišnje karijere ispunio veliki san. Uprkos bolesti fudbaler se pojavio na promociji novog albuma Popovićeve supruge, Suzane Jovanović, a taj susret zabeležen je objektivom čuvenog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje.

Z. K. Munja
Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović