Login/Registracija

Debakl kakav se ne pamti u „Zvezdama Granda“, oba kandidata napustila takmičenje: „Ovo je realno stanje“

ipiccy image 42 1

Anastasija Okolišan i Aleksa Lalović kao šesti po redu par za večeras stali su na Grandovu scenu sa velikom željom da daju svoj maksimum.

Takmičarka je odabrala numere „Najgora“ i „Haljina“, a takmičar „Zrno mudrosti“ i „Povredi me“. Iako su se potrudili oko nastupa, dogodilo se ono što niko nije očekivao.

0A0A9407

Samo su Ceca i Viki dale glasove takmičarima, tako da su oboje napustili takmičenje za ovu sezonu. Žiri je kratko dao svoje komentare, a kritike su dobili i Anastasija i Aleksa.

-Meni je ovo zvučalo kao da ste došli u treći krug. Ne znam šta vam je bilo, nije bilo tačno, falševa koliko hoćeš. Broj dva, kako si krenuo pesmu falš kao vrata, ne kao vrata nego kao kuća – rekla je Marija.

Kako nisu želeli dalje da ulaze u raspravu, mentori su odmah dali završne reči, pa su se obratili svojim takmičarima.

DSC02505

-Aleksa je vredan i radan dečko. Mi smo imali problem na koji je žiri ukazivao da on stane, koncertiše se i otpeva. Sad smo radili na tome da se malo kreće i nameje. Odgovorno tvrdim da je obe pesme na probama pevao za čistu šesticu. Večeras ne znam šta se dogodilo, ali nije bilo dobro – kazala je Snežana.

-Mogli su da dobiju po tri glasa, u odnosu na neke koji su dobijali i četiri glasa, a nisu bili ni za dva. Mi našu priču nastavljamo dalje, ali je ovo realno stanje – zaključio Đorđe.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković