Login/Registracija

„Izuzetno je stroga“, takmičar iz tima Snežane Đurišić otkrio šta se dešava na mentorskim časovima: „Odgovara mi ta disciplina“ (VIDEO)

ALEKSA LALOVIC 25 GOD. ZRENJANIN 4

Ove subote na velikoj Grandovoj sceni zablistao je Aleksa Lalović iz tima Snežane Đurišić koji je osvojio svih šest glasova i pokazao da je zasluženo stigao u ovu fazu takmičenja.

Iako važi za narodnjaka, Aleksa priznaje da su mu pored Šabana Šaulića uzori i Đorđe Balašević i Oliver Dragojević, čiju muziku podjednako voli i poštuje.

Ja ovde pevam uglavnom narodnu muziku, ali smatram da sam svestran. Završio sam osnovnu i srednju muzičku školu, slušam baš sve žanrove i odrastao sam uz tu muziku uz roditelje i podjednako su mi dragi izvođači– objasnio je Lalović.

Na svakom snimanju podršku iz sobe emocija mu pruža njegova lepša polovina koja je prošle godine uticala na kandidata da se pojavi u „Zvezdama Granda“.

Od početka od same ideje, audicije, svakog kruga ona mi je velika podrška. Ona me je pitala kada ću da se prijavim i baš se ispostavilo da su bile tada audicije, došli smo ovde i evo gde smo danas, zaista je tu za mene u svakom trenutku– iskren je pevač.

Aleksa Lalovic

Zanimalo nas je i kakva je saradnja sa Snežanom Đurišić i šta ga ona savetuje.

Pred sam nastup su nijanse čisto da se ne zaboravi, a što se tiče rada sa njom izuzetno visok nivo discipline i strogoće, i meni lično odgovara takav način rada– tvrdi Aleksa koji svaki krug smatra novim iskustvom.

Ja se bavim ovim poslom već dugi niz godina, ali ovde sa svakim krugom stičem novo znanje i iskustvo koje mnogo znači– kaže kandidat.

A koliko mu se promenio privatan život saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić