Login/Registracija

Živi u Parizu, svira nekoliko instrumenata, a uzor mu je Toše: Preslatki dečak sa fotografije bio je učesnik „Zvezda Granda“, da li ga prepoznajete?

daniel

Čim se pojavio u takmičenju za „Zvezde Granda“ mladi, talentovani Makedonac koji već godinama živi u Parizu na sebe je skrenuo pažnju ekstravagantnim stajlinzima, a pripadnice lepšeg pola nisu ostale imune ni na njegov fizički izgled.

Iako mu se nije posrećilo da u ovog sezoni obezdebi mesto u samom finalu takmičenja, nakon što je u nekoliko krugova sarađivao sa Draganom Stojkovićem Bosancem, odlučio je da ne gubi vreme i izdao svoj muzički prvenac pod nazivom „Idem levo, idem desno„, a mi smo došli u posed njegovih fotografija iz detinjstva.

IMG 5438

Ukoliko još uvek niste shvatili o kome je reč, preslatki dečak na fotografiji je Daniel Trencovski, a samo za Grand pevač je pričao o detinjstvu i svojim muzičkim počecima.

danije

-Muziku volim od kada znam za sebe, bio sam veoma mirno, povučeno dete, ali sam uvek voleo da pevam. Sa pet godina sam počeo da sviram gitaru i mandolinu. Znam da sviram i klavir, gajde, tamburu i makedonski narodni kaval – ispričao nam je Daniel, pa otkrio koji pevač je bio njegov muzički uzor:

-Sa sedamnaest godina sam počeo da se bavim muzikom, svirao sam u grupi „Kozanostra“ kao klavijaturista, a posle nekoliko godina sam počeo da nastupam kao solo izvođač. Velika čast za mene je bila biti gost na koncertu grupe „Kerber“ i „Osvajača“. Muzički uzor mi je Toše Proeski, a Parni valjak obožavam.

Muzički prvenac učesnika „Zvezda Granda“ možete poslušati u videu ispod:

Foto: Arhiva,
Autor: I.Grk