„Ja imam nekog, a ti si sam“ Dada Mešaljić u nikad kraćem miniću napravila lom na nastupu (VIDEO)

Da je Dada Mešaljić pravi šoumen publika je imala priliku da se uveri tokom njenog učešća u „Zvezdama Granda“, ali pevačica je sada pokazala i svoju emotivniju stranu.

Naime, Dada je na nastupu otpevala emotivnu numeru Vesne Zmijanac „Ja imam nekog, a ti si sam“ i priredila pravu magiju.

Dada Mešaljić
Dada Mešaljić

Osim što svojim glasom dovodi atmosferu do usijanja, mlada pevačica se ovog puta pojavila u nikad kraćem miniću zbog čega komplimenti na račun njenog izgleda pljušte na društvenim mrežama.

Inače, nakon pauze zbog blagoslovenog stanja Dada Mešaljić radi punom parom i nastupa širom sveta, a nedavno je bila i na turneji u Americi.

Dada Mešaljić
Dada Mešaljić

Podsetimo, Dada se nedavno pojavila u studiju u Košutnjaku gde je svoju muzičku karijeru i počela, a u ekskluzivnom intervjuu za Grand se osvrnula na svoje učešće u najpopularnijem muzičkom šouu u regionu.

Oduvek sam imala tremu, nego sam je na svoj način prikrivala, tj nisam se zaustavljala sa pričom kako stanem na scenu. Mislim da sam imala najveću tremu od svih takmičara, samo sam je na drugi, svoj način ispoljavala. Trema i adreanalin kad se spoje, onda se desi ono što se desi – našalila se pevačica, a potom dodala:

Realno nikad nisam pucala na finale. Meni su uvek bile ambicije da idem iz kruga u krug, ali sam se uvek zaustavljala kod četvrtog. Uvek me je nešto sprečilo na tom četvrom krugu.

Dada Mešaljić
Dada Mešaljić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović