Da li ste spremni za Arenu? Ove hitove Aleksandre Prijović večeras moraš da znaš (VIDEO)

Muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras će održati prvi u nizu koncerata u beogradskoj Areni, a ako je verovati bliskim krugovima pevačice, priprema se pravi muzičko- scenski spektakl.

Aleksandra je uveliko sa svojim bendom uvežbala muzički repertoar i koreografiju koju će izvesti sa plesačima na sceni, a takođe se očekuje i multi medijalna podrška koja će upotpuniti vizuelno – scenski spektakl.

IMG 6282

Kako je Aleksandra poznata kao neko ko mnogo ulaže u svoju karijeru, kao i da je ovo njen prvi veliki solistički koncert, nema sumnje da će večeras zaista goreti beogradska Arena.

Ali da biste se i vi spremili za koncert ove njene najveće hitove morate da znate. Klik na video na početku teksta i spremi se za spektakl godine!

IMG 6686

Prva u nizu je pesma „Od istoka do zapada“, zatim „Senke“, „Totalna anestezija“, „Testament“, „Neponovljivo“, „Telo“, „Klizav pod“, „Legitimno“, „Za nas kasno je“, „Bogata sirotinja“, „Dam, dam“, „Ja sam odlično“, „Psiho“, „Zvuk tišine“, „Ko si ti“, „Placebo“, „Ja sam odlično“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić