Login/Registracija

Aleksandar Simić otkrio sa kim bi voleo da snimi duet: U pitanju je jedan član žirija „Zvezda Granda“ (VIDEO)

simic

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Aleksandar Simić nedavno je gostovao u emisiji „Grand Magazin“, a tom prilikom je priznao koga od kolega sa estrade najviše ceni i ko je njegov muzički idol.

Na samom početku je istakao da je takmičenje zavoleo zbog jednog pevača čiju karijeru priželjkuje u budućnosti.

39f27dcc0771603cb09161341cd840fd762e94f4

-Ja iskreno mnogo volim ovu pesmu, jako je emotivna, ali moram da kažem Darka Lazića baš volim kao pevača. On mi je neki idol, ja sam pratio „Zvezde Granda“ baš od te sezone kada se on takmičio, i tada sam poželeo da se i ja takmičim – počeo je on i otkrio da li je imao prilike da se upozna sa Darkom:

-Bili smo zajedno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, ja sam tada kao takmičar, a on je gostovao. Nismo imali prilike da ovako lično popričamo, a čuo je tada kako pevam. Nisam dobio nikakvu informaciju da li se njemu sviđa kako ja pevam, ali opet kažem da ga javno cenim i kao pevača i ovako – rekao je Simić.

Još tokom takmičenja rekao je da bi voleo da snimi duet sa Marijom Šerifović, a sada je otkrio da li je i dalje ostao pri istom stavu.

-Od ženskih pevača najviše cenim Aleksandru Prijović i Mariju Šerifović. Jednom sam rekao da bi voleo sa Marijom da snimim duet, a što se tiče kolega to je Adil. Pevam taj neki njegov stil i takav je način pevanja – zaključio je Aleksandar.

U videu pogledajte šta je još maldi pevač rekao u emisiji „Grand Magazin“:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković