Login/Registracija

„OD SAD RADI SAM“, Bosanac doneo DRASTIČNU ODLUKU nakon nastupa svog kandidata

Pravi rok- narodnjački okrašaj dogodio se večeras na Grandovoj sceni kada su se u duelu našli Srđan Simić sa numerama „Dođe mi da vrisnem“ i „Mi nismo isti“, i Mahir Petrović koji je izveo „Hej Jano, Jano“ i „Koliko plavo“.

Žiri je još jednom večeras bio izjednačen u glasovima, pa su ovi momci otišli u baraž sa po 5 glasova podrške.

Prva je dobila reč Ana Bekuta koja je glasala za oba kandidata, međutim jedan je na nju ostavio pozitivniji utisak.

Srđane, razmišljala sam da li da glasam za tebe. Nemam nikakvu rekciju, ni pozitivnu, ni negativnu. Ne smetaš, ali mislim da još nisi pronašao svoj izraz u muzici i pesme koje ćeš izneti na pravi način. Stajling mi je malo čudan, malo mi je smtao taj plaš u drugoj pesmi. Mahire, bio si mnogo ubedljiviji i osmeh i interpretacija, pravi si narodnjak– dala je svoj sud Bekuta sa kojom se složila i Snežana Đurišić.

Marija je poslednja koja je pristisnula taster i dala svoj glas, a sada je objasnila i zbog čega.

Kandidat broj jedan mislim da ovo baš jeste on, sada dragi Srđane nije ni nužno te svako oseća i to je normalno. Kandidat broj dva, nisam ti dala glas jer mi se nije dopala prva pesma, to se ne peva tako i malkice si kasnio u drugoj pesmi. Dobar si, ima štofa, ali to je kao drvo koje tvoj mentor treba da brusi- izjavila je Šerifovićeva.

Ceca je istakla kako joj je bilo krivo kada je Srđan ispao jer je prepoznala njegov potencijal i da joj se dopaa jer se vidi napredak u nastupu, a zatim je neočekivano citirala Milija.

Sad će Mili da me grdi, kaže čula sam od njega,, ali jesam. Dok pevaš Olivera moraš taj vazduh da ispuštaš kroz vokal– savetovala je Simića, a Mili je dobacio: „Samo ti ponavljaj za mnom“.

Mahirovo izvođenje dopalo se Miliju koji ga je pohvalio, a zatim je sve nasmejao kada je rekao kako mu se dopao stajling i izvođenje Davidovog kandidata i da mu zato nije dao glas.

Violeti se takođe dopao Srđanov nastup, ali ga je posavetovala da probudi u sebi „punch“ i da će sve biti sjajno, dok je Mahiru dala glas zato što je potencijal, ali da joj se njegova interpretacija večeras nije dopala.

Na kraju, završnu reč imali su mentori.

Sreća što u mojoj dugogodišnjoj karijeri pevači slabo pamte ono što im se objašnjava. Oni shvate tog momenta i prođu i posle misle da nema potrebe da se vidimo i čujemo. Prema tome Mahire, neka si ti meni živ i zdrav, kada možeš javi se. Kada bih ti sve popravio sad, ti bi postao bezličan. Prema tome od sad radi sam– u svom stilu rekao je Bosanac.

Đorđe se složio sa Bosketovom konstatacijom da kandidati ne primenjuju sve što im mentori pričaju i poželeo je Srđanu sve najbolje u baražu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić