Login/Registracija

ČUDA SE DEŠAVAJU: Karleuša obećala, Ceca ispunila (VIDEO)

Još pre godinu dana Jelena Karleuša je Novki Vasiljević, gospođi koja redovno sedi u publici „Zvezda Granda“, obećala tašnu. Svake subote direktor „Granda“ Saša Popović podsećao ju je na obećanje koje je dala, ali uzalud. 

– Gospođa Novka je ustala. Obećala si joj, možeš da joj doneseš i malo veću tašnu i u nju nešto da staviš – rekao je Popović prošle godine u oktorbu, a Karleuša se pravdala da je bila korona i da nije stigla da kupi. Ipak, na kraju je dala obećanje da će Novka konačno imati torbicu.


Ali da obećanje često ume da bude ludom radovanje svedoči i to što baka Novka nije dobila tašnu, zato je ovaj propust rešila da ispravi nova članica žirija Svetlana Ražnatović koja ju je na snimanju obradovala.

– Krajnje je vreme da vam se uruči ono što ste godinama mukotrpnim radom zaslužili – rekla je Marija Šerifović Novki dok joj je novu tašnu uručila Ceca.


– Ja se zahvaljujem, prijatno sam iznenađena,mada sam se nadala da će Ceca da donese tašnu – bila je iskrena Novka na snimanju ovonedeljne epizode „Zvezda Granda“.

U videu ispod pogledajte kako je izgledalo uručenje tašnice.

Ali to nije sve! Pravu zabavu sa Novkom i članovima žirija gledaćete u subotu, 25. septembra u novoj epizodi „Zvezda Granda“.
Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić